Daniela Crudu a oferit un interviu recent, pentru Xtra Night Show, în care a dat câteva detalii importante despre perioada prin care trece, despre partenerul ei de viață pe care îl ține departe de camerele de filmat, dar și despre alimentația pe care o are în timpul sarcinii.

Ce alimente nu mai consumă acum Daniela Crudu

Vestea că Daniela Crudu va deveni mamă pentru prima dată a fost una pe care mulți nu au crezut-o la început și care pe unii, de asemenea, i-a lăsat mască. Sunt foarte puțini cei care credeau că bruneta se va așeza la casa ei și că își va întemeia o familie. Ei bine, fosta asistentă este deja gravidă în primele trei luni, iar această perioadă pe lângă faptul că este una foarte frumoasă și plină de schimbări, este și una extrem de grea, pentru că vedetei i-a fost și rău și a fost nevoită să renunțe la tot felul de alimente.

În cadrul unui interviu pe care viitoarea mămică l-a acordat de curând, a vorbit despre faptul că a renunțat la carne, dar nu pentru că și-a dorit în mod special lucrul acesta, ci pentru că nu mai putut să o consume. Vedeta era o mare iubitoare a preperatelor din carne pe care le consuma zilnic, iar acum îi este rău de ele, așa că a început să mănânce mai multe fructe sau croissante. pentru că micuțul are nevoie de hrană și nu vrea să neglijeze sub nicio formă lucrul acesta.

"Nu am vrut eu, nu îmi mai e poftă. Îmi e rău de la carne, eu care mâncam în fiecare zi. Acum nu mai mănânc deloc. Mănânc doar fructe, croissante, dar nu îmi mai place să mai mănânc mancare. Mi-a fost primele două luni rău de tot.", a declarat Daniela Crudu, la XNS.

De asemenea, Daniela Crudu a recunoscut că trupul ei trece prin tot felul de schimbări, nu se simte foarte obosită, dar nici nu mai are acea energie cu care toată lumea din jurul ei era obișnuită. Înainte de a rămâne însărcinată cu primul ei copil, bruneta nu avea un stil de viață foarte sănătos și bea tot felul de energizante sau cafea, dar nu mai este cazul acum. Asta nu este tot. Fosta asistentă simte și nevoia de a se odihni mai mult decât o făcea înainte, dar speră că stările acestea vor trece cât mai repede cu putință și că își va putea relua activitatea.

Citeste si:
Alimentația zilnică în timpul sezonului rece
Alimentația zilnică în timpul...

"Nu mă simt obosită, dar nu mai am nici vibe-ul ăla. Înainte beam, energizante, beam cafea, parcă acum obosesc mai repede. Am mâncat un corn, am mâncat un fruct. Trebuie să mănânce bebelușul. Acum mai am energie, dar cred că, în curând, o să mi se termine energia. Eu trebuie să dorm după-amiaza, acum m-am obișnuit să dorm ziua.", a mai zis bruneta, în cadrul aceleiași emisiuni.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.