Daniela Crudu trece printr-o perioadă specială din viața sa și se pregătește intens pentru momentul în care va deveni mamă pentru prima dată. Vedeta a oferit un interviu în care a vorbit despre toate schimbările prin care trece, dar și despre partenerul ei de viață.

Cum l-a descris Daniela Crudu pe iubitul ei

Daniela Crudu este însărcinată pentru prima, la vârsta de 33 de ani, iar acest lucru vine la pachet cu o serie de schimbări în viața sa de care vedeta nu se teme neapărat. Deși este extrem de fericită alături de partenerul ei de viață, fosta asistentă TV preferă să îl țină pe tatăl copilului ei departe de camerele de filmat, dar asta și pentru că a fost dorința sa. Cu toate acestea, ea a oferit un interviu despre partenerul ei de viață, dar și despre felul în care acesta a reușit să îi fure inima.

Viitoarea mămică trece prin niște stări prin care, de cele mai multe ori, nu le poate înțelege și apreciază la iubitul ei faptul că îi este mereu alături, că o susține la orice pas și că încearcă să o facă să se simtă mult mai bine. De asemenea, Daniela Crudu a mai zis faptul că apreciază și faptul că deși nu era cunoscut, nu a încercat să se ridice pe spatele ei, ceea ce nu i-ar fi convenit.

„E cuminte și mă ajută cu tot ce poate și el. Îți dai seama că nu știe ce să facă ca să îmi fie ușor și mie, să nu mă agit, să nu mă stresez, că eu sunt și agitată, imediat îmi vin nervii. Țip din orice acum, mă enervez mai rău acum. (...) Nu sunt eu destul de cunoscută? (...) Nici nu luam pe cineva care să... (n.r vrea să fie cunoscut). De exemplu, dacă era el cunoscut, ok, dar așa să îmi iau pe unul care să vrea să devină cunoscut, adică pe spatele meu, n-aș fi acceptat niciodată”, a declarat Daniela Crudu, la Xtra Night Show.

Cei doi sunt fericiți împreună și nerăbdători să devină părinți, iar asta contează cel mai mult pentru frumoasa brunetă care nu se mai gândește la nimic în ultima perioadă, ci doar la momentul în care copilul ei va vedea pentru prima dată lumina zilei. În ceea ce îl privește pe tatăl primului ei copil, fosta asistentă TV a mărturisit că este o persoană discretă, pe care nu o interesează să fie în lumina reflectoarelor și nici să iasă în evidență în vreun fel anume. E sincer, cuminte și a reușit să o cucerească pe vedetă prin naturalețea de care a dat dovadă, dar și cu ajutorul celorlalte calități pe care le are.

Citeste si:
Violeta Bănică trăiește fiorii dragostei. Cine este iubitul...
Violeta Bănică trăiește...

„El este cu treaba lui, nu îl interesează pe el, este discret și asta e cel mai bine. (...) E un băiat simplu, adică nu vrea să pară altceva, e natural și mă iubește. Nu e golan, e cuminte, e sincer. Cu asta m-a cucerit, cu naturalețea lui și cu faptul că e un om bun și mai rar un om bun cu adevărat. Are sufletul bun. Chiar ne potrivim și ne iubim, asta este cel mai important”, a adăugat vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 8 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.