Daniela Crudu va deveni mamă pentru prima dată anul viitor, iar recent a oferit noi declarații despre sarcină mărturisind, de asemenea, care sunt problemele cu care se confruntă. Bruneta și-a ales deja numele copilului, chiar dacă nu are nici cea mai mică idee dacă va naște o fată sau un băiat.

Daniela Crudu, despre problemele din sarcină

Vestea că Daniela Crudu este însărcinată a uimit întreaga lume mondenă. Nimeni nu se aștepta ca vedeta să se așeze la casa ei, deși are 33 de ani. Fosta asistentă TV este într-o relație cu un bărbat misterios, care se pare că ar fi mai mic decât ea cu aproximativ șase ani, dar despre care ea a refuzat să dea prea multe detalii. Tot ce a zis a fost faptul că au ajuns, la un moment dat, să nu se înțeleagă mai bine, dar au preferat să lase toate neînțelegerile deoparte de dragul copilului pe care îl vor avea împreună.

De când a aflat că va deveni mamă, Daniela Crudu nu se mai gândește la nimic altceva, este foarte fericită și fascinată cu toate lucrurile care se întâmplă în corpul ei. Bruneta are senzația că visează, pentru că i se pare că venirea pe lume a unui copil este o adevărată minune în viața sa. Chiar dacă nu a aflat încă sexul copilului, vedeta simte că va aduce pe lume un băiat, iar toți apropiații ei îi spun același lucru datorită formei pe care o are burta sa și, de asemenea, s-a gândit la numele pe care îl va purta bebelușul ei. Vedeta crede că va fi o mamă bună, amuzantă și distractivă și că se va juca încontinuu cu cel mic și d-abia așteaptă să vină ziua în care va naște.

“Sunt foarte fericită. Numai la asta mă gândesc. Nu mă mai interesează nimic altceva acum. În fiecare zi se întâmplă lucruri noi cu corpul meu și sunt entuziasmată. Zici că visez. Nu-mi vine să cred. Mi se pare că e o minune. Să vezi ce mămică o să fiu! O să fiu cea mai nebună și cea mai distractivă. O să mă joc încontinuu cu el. Copiii de asta au nevoie.

Eu simt că o să fie băiețel. Lumea îmi spune la fel pentru că am o burtică destul de mare pentru trei luni de sarcină”, a declarat Daniela Crudu, la Antena Stars.

Ei bine, fosta asistentă a lui Dan Capatos dacă va avea un băiat îl va numi David, iar dacă va aduce pe lume o fată o va numi Daiana. Daniela Crudu a vorbit și despre problemele cu care s-a confruntat în cele trei luni de sarcină. Aceasta nu are pofte, dar a avut amețeli și i-a fost greață.

Citeste si:
Hemoroizii în sarcină: prevenție și tratament
Hemoroizii în sarcină:...

“Mi-a fost rău de tot, mi-a fost greață, amețeli, nici nu am putut să ies din casă. Nu prea am avut pofte. Mănânc doar când îmi e foame, nu am alte pofte. Am grijă de mine și de corpul meu mult mai mult, este vorba despre sănătatea mea.”, a mai povestit vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.