Amna are probleme de sănătate, iar recent a decis să apeleze la ajutorul medicilor. Blondina a amânat mult momentul în care să meargă la spital, deoarece au existat mereu alte priorități despre care le-a vorbit și fanilor ei din mediul online.

Ce probleme de sănătate are Amna

Amna este una dintre cele mai îndrăgite cântărețe de la noi din țară. Vedeta are mereu grijă de imaginea sa, având grijp să arate mereu impecabil, dar are momente în care realizează că a pus un lucru extrem de important pe al doilea loc și anume sănătatea. Ea se confruntă cu anumite stări pe care o vreme le-a ignorat și și-a văzut în continuare de viață, până astăzi când și-a făcut curaj și a decis să meargă la spital.

Scopul îndrăgitei artistei a fost acela de a-și face un RMN și niște investigații din pricina unor amețeli cu care se confruntă de ceva vreme, dar vrea să vadă și ce anume se întâmplă cu coloana ei. Fanii au apreciat că a început să fie mult mai atentă în ceea ce privește starea ei de sănătate, pentru că aceasta este cea mai importantă din punctul lor de vedere.

"Dragii mei, nu o să ghiciți unde mă aflu, pentru că nici eu nu am știut că o să mă aflu . Facem un RMN astăzi, unde vom face niște investigații. Am amețeli în ultima vreme și vedem ce se întâmplă cu coloana mea.", le-a povestit Amna fanilor de pe Instagram.

Mai apoi, Amna i-a sfătuit pe cei care o urmăresc că este mult mai bine să prevină o afecțiune anume, în loc să o trateze. Pe de altă parte, cântăreața este conștientă de faptul că viața de zi cu îi împiedică, de cele mai multe ori, să acorde mai multă atenție acestui aspect și amână momentul. În felul acesta, oamenii ajung să se neglijeze și să aibă probleme de sănătate de care nu au nici cea mai mică idee. Vedeta și-a dat seama că nu mai este de glumă cu toate stările de amețeală pe care le are, așa că s-a lăsat pe mâna medicilor, pentru a afla exact ce are.

Citeste si:
Care este starea de sănătate a Mioarei Roman, după externarea din...
Care este starea de sănătate...

"Mai oameni buni, este mult mai bine să prevenim decât să tratăm, asta știm cu toții, doar că n-ai timp, o lași pe altădată, altădată se transforma în niciodată și ajungi să te neglijezi. Ei bine, povestea fiecărui om. Azi mi-am luat inima în dinți și am mers să vedem ce se întâmplă. Am stări de amețeală de două luni de zile, dar deja s-a îngroșat gluma, plus că eu nu am treabă dacă nu dorm, parca sunt mai fresh. În ultima vreme, ce să vezi, amețeli și mă simt slăbită și am zis că trebuie să ne verificăm.", a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2022 - 05 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.