Amna este foarte speriată din cauza mesajelor pe care primește în mediul online de la un bărbat care se prezintă sub numele de Eugen și care i-a transmis tot felul de cuvinte despre care a vorbit recent. Artista l-a blocat peste tot, după ce a început să fie contactată chiar și pe adresa de e-mail.

Cum a speriat-o un internaut pe Amna

Amna are mulți fani, iar asta nu poate decât să o bucure. Fiecare artist se bucură, în momentul în care vede că are o comunitate mare care îl susține și care îl urmărește la orice pas, doar că unii dintre admiratori o dau în extrema cealaltă. Multe dintre persoanele publice de la noi din țară primesc tot felul de mesaje dubioase de la tot felul de oameni de pe internet care le pun pe gânduri, dar care în același timp le și sperie, la fel cum s-a întâmplat și în cazul artistei.

Într-un interviu pe care l-a acordat recent, ea a povestit că există o anumită persoană care nu îi dă pace deloc și care a adus-o în culmea disperării. Eugen, așa cum s-a prezentat el, îi dă mesaje pe toate canalele de comunicare, iar vedeta a decis să îi dea block peste tot, pentru a nu mai avea cum să dea de ea, dar mai apoi a găsit o soluție și a început să îi scrie pe adresa personală de e-mail. Blondina, l-a blocat și acolo și speră să nu mai fie contactată în niciun fel de internautul respectiv. Amna a zis că nu s-a gândit încă să apeleze la ajutorul oamenilor legi, dar nu a exclus această variantă.

Retail jobs

”M-a disperat, l-am blocat peste tot, mă disperă. Îmi dă mesaje și pe Instagram, și pe mail și peste tot. Pe Facebook și pe Instagram l-am blocat, însă acum îmi dă mail-uri. L-am blocat acum și acolo, să vedem ce mai face. Momentan nu m-am gândit să apelez la poliție, nu a venit peste mine sau ceva, doamne ferește, dar e foarte stresant, uite ce îmi scrie acolo, îmi scrie kilometri”, a declarat Amna, pentru spynews.ro.

Bărbatul respectiv îi scria mesaje foarte lungi și chiar dacă nu a mers peste ea acasă, Amna este foarte speriată și ideea că îi sunt adresate asemenea cuvinte. Omul acela îi spune artistei că au fost împreună și că nu își mai poate reveni de pe urma separării. În plus, i-a mai transmis și că se teme să nu se căsătorească și să o piardă. Din nefericire, nu a aflat cine este, dar speră ca acest lucru să se întâmple și să ia atitudine în acest sens.

Citeste si:
WhatsApp a picat în toată lumea. Utilizatorii au întâmpinat...
WhatsApp a picat în toată...

”Toate mesajele sunt de genul ăsta, kilometrice, zice că a fost cu mine, că nu-și revine, că nu poate să treacă. Nu am aflat încă cine e... Auzi la el, casă de piatră...! Lui îi e teamă că mă căsătoresc și că mă pierde”, a mai povestit artista, pentru sursa menționată anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.