Azi e Ziua Internațională a Bunului Simț, iar Oana Roman nu s-a putut abține să nu transmită un mesaj despre această zi atât de importantă pentru ea. Vedeta a tras un semnal de alarmă asupra unui lucru pe care l-a remarcat constant la noi în țară.

Oana Roman, mesaj de Ziua Internațională a Bunului Simț

Oana Roman este genul acela de vedetă care păstrează zilnic legătura cu fanii ei de pe rețelele sociale. Postează atât de des încât dacă nu este prezentă o zi pe Instagram, miile de urmăritori cred că i s-a întâmplat ceva rău și o bombardează cu întrebări. Acest lucru îi dă de înțeles partenerei lui Marius Elisei că deși sunt extrem de mulți oameni care o judecă pentru postările și părerile pe care și le exprimă de fiecare, sunt la fel de mulți și cei cărora le pasă într-adevăr de ea.

Tot pe Instagram, fiica lui Petre Roman discută cu fanii ei despre totul felul de lucruri fie prin intermediul Story-urilor pe care le postează, fie prin intermediul sesiunilor de întrebări și răspunsuri, în cadrul cărora oamenii vor să știe tot mai multe lucruri despre ea. De fiecare dată este sinceră cu ei, deși știe că în cele mai multe dintre cazuri, sinceritatea ei îi poate lovi pe unii dintre ei acolo unde îi doare mai tare. Zilele trecute, de exemplu, le-a zis oamenilor de ce nu îi place ei Halloween-ul, specificând că singurul lucru pe care îl înțelege de această sărbătoarea este culoarea dovleacului, total potrivită acestui anotimp.

Ziua de 4 noiembrie a fost declarată Ziua Internațională a Bunului Simț, o zi pe care Oana Roman o consideră importantă, deși este de părere că mulți români nu doar că nu știu de această zi, dar duc lipsă de bun-simț în viața de zi cu zi. Într-un Story postat astăzi, a și explicat de ce anume a ajuns la această concluzie, dând și un exemplu care i s-a părut potrivit în cazul de față.

„Azi e Ziua Internațională a Bunului Simț. Cred că suntem singura țară din Europa unde la baie apar astfel de afișe, pentru că unii nu știu cum să se comporte la baie într-un restaurant, cafenea etc. Nu ne urcăm cu picioarele pe wc și nu înfundăm toaleta.”, este mesajul transmis de Oana Roman, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.