Ziua de 31 octombrie este una specială, pentru că se sărbătorește Halloween-ul, o sărbătoare de origine celtică pe care au preluat-o multe popoare din lumea occidentală. Multe dintre vedetele de la noi din țară nu sunt de acord că românii au ales și ei să se bucure de această zi, iar printre acestea se află și Oana Roman și Carmen de la Sălciua.

Ce părere au Oana Roman și Carmen de la Sălciua despre Halloween

Halloween-ul este o zi de sărbătoare și pentru mulți români care aleg să se bucure de această zi costumându-se în tot felul de personaje, care mai de care mai interesante, lucru pe care unele persoane publice de la noi din țară nu le pot accepta. Una dintre vedetele care și-a dat cu părerea despre acest subiect a fost nimeni alta decât Oana Roman.

Partenera de viață a lui Marius Elisei are un singur lucru pe care îl înțelege despre Halloween este culoarea dovleacului, care se regăsește și natură, în culoarea frunzelor de toamnă, după cum chiar ea a zis, la un moment dat, pe contul ei oficial de Instagram.

”Singurul lucru pe care îl înțeleg eu despre Halloween e culoarea dovleacului, care se regăsește și în natură...e culoarea frunzelor toamnei”, a zis sincer Oana Roman, pe contul ei oficial de Instagram.

Carmen de la Sălciua este o femeie credincioasă și, așa cum era de așteptat, nici ea nu este de acord cu sărbătorirea Halloween-ului de către români. Într-o postare pe care a făcut-o la Story, artista crede că oamenii nu ar trebui să își dorească, sub nicio formă, ca niște copii să sărbătorească așa ceva. Din punctul ei de vedere, în săptămâna morților oamenii ar trebui să aprindă o lumânare pentru cei care au plecat dintre noi, nu să se deghizeze în totul felul de personaje ciudate, doar pentru a atrage atenția asupra lor. Cel mai rău i se pare că oamenii consideră aceste lucruri sunt amuzante. La final, a scris că din această cauză copiii o iau pe căi greșite, iar părinții lor nu ar trebui să se mire.

Sursa foto (c): Carmen de la Salciua/InstaStory

Citeste si:
Halloween la Castelul Bran. Oficiali din MAI: „Elon Musk și...
Halloween la Castelul Bran....

„Eu nu înțeleg. Săptămâna morților înseamnă să aprinzi o lumânare și să spui o rugăciune pentru cei care au trecut în neființă, nicidecum să te deghizezi de-a dreptul înspăimântător, să ai un comportament satanist și să mai consideri că e și distractiv”, a declarat Carmen de la Sălciua, printre altele, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.