Daniel Pavel va prezenta și anul acesta emisiunea Survivor România, spre bucuria fanilor care îl îndrăgesc și care nu și-ar imagina cum ar putea fi competiția de la Pro TV în absența sa. Prezentatorul se pregătește intens pentru noul sezon al show-ului și a mărturisit ce anume face în acest sens, dar și cum se comportă în Republica Dominicană, pentru a fi cât mai aproape de mindset-ul concurenților.

Daniel Pavel, pregătiri pentru Survivor România

Daniel Pavel este unul dintre cei mai iubiți prezentatori de la noi din țară și asta numai datorită emisiunii Survivor România, care l-a adus în atenția celor din fața micilor ecrane. Mulți nici nu ar putea să ia în calcul varianta ca acesta să fie, la un moment dat înlocuit, pentru că sunt de părere că nimic nu ar mai fi la fel fără “Domnul Dan”, așa cum este el numit de către concurenți.

Chiar dacă în cazul lui lucrurile nu sunt chiar atât de complicate precum în cazul concurenților, nici lui nu îi este simplu. Acesta are acces la telefon, un pat decent în care să doarmă și hrană, dar se străduiește să facă lucrurile cât mai apropiate de traiul Faimoșilor și ai Războinicilor, doar pentru a le putea înțelege mai bine compartamentul. În acest sens, pregătirile încep cu mult timp înainte și continua chiar și după ajungerea lor în Republica Dominicană, unde se și filmează show-ul de la Pro TV. Ei bine, prezentatorul alege să doarmă pe un pat de scânduri, dar este conștient că viața concurenților în junglă nu se poate compara cu a sa.

Retail jobs

“Da, clar, pentru că eu nu dorm, adică dorm pe scândură acasă, în spațiul pe care mi-l pun la dispoziție oamenii din producție, pentru că vreau eu să fiu cât mai aproape de mindset-ul lor. Dar ei trăiesc real cu mijloacele pe care le oferă jungla. Foarte interesant, urmăriți-le analizele după ce vin de acolo, sunt plini de viață!”, a declarat Daniel Pavel, pentru cancan.ro.

Mai mult de atât, prezentatorul emisiunii Survivor România a povestit că acest proiect a ajuns în viața sa, la momentul potrivit și că se bucură enorm că a putut face parte din el. Nu i-a fost foarte greu nici în ceea ce privește plecarea de acasă timp de jumătate de an, pentru că și în trecut stătea destul de departe de cei dragi. Oricât de puternic ar fi gândul către persoanele care îi lipsesc, el încearcă de fiecare dată să transmită energie, chiar și când camerele de filmat se opresc.

Citeste si:
Dorian Popa s-a pregătit deja pentru Crăciun: „Bradul e...
Dorian Popa s-a pregătit deja...

“Poate că și sigur că acest show a venit în viața mea la momentul potrivit, pentru că sunt tată, iubit, prieten, frate, camarad. Am învățat să decantez, să am căprării, să am sertare. Niciunul nu e mai cu moț, știi cine sunt mai cu moț? Ăia doi sau alea două care fac proba pentru voi acasă.

Să pot să dau dinamica, energia, lucruri pe care nu le surprind camerele, care sunt ele, cu drone, cu macarale. Ăia doi sunt protagoniștii, pe ăia îi vreau pentru voi, deci am reușit să n-am afinități. Pot să faci asta pentru că le văd durerea și disperarea celor care pierd. Cum să nu, plânge inima, dar le împart judicios și îmi ies!”, a mai transmis prezentatorul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 4 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.