George Simion a postat o imagine cu mâncarea primită gratis de parlamentari, fapt care a scos-o din sărite pe Dana Budeanu care, oricum, nu îl are la suflet. Vedeta i-a adresat o serie de cuvinte dure în mediul online, pentru ca toată lumea să știe ce gândește, la doar câteva zile după ce a sărit în apărarea bătrânilor din România.

George Simion, luat la rost de Dana Budeanu

Dana Budeanu a avut, în urmă cu doar câteva zile, un discurs în care a sărit în apărarea bătrânilor din România. Vedeta este de părere că aceștia nu sunt tratați așa cum ar trebui, în ciuda faptului că au muncit din greu și nu s-au pus, nici măcar o secundă, pe primul loc. De asemenea, nu i se pare corect ca singurul lucru de care aceștia să beneficieze să fie transportul gratuit, de care mulți nu se folosesc oricum, pentru că își părăsesc extrem de rar gospodăriile.

La scurt timp, după ce a făcut aceste declarații, un alt lucru a scos-o din sărite pe Dana Budeanu care a transmis un mesaj dur, direct pe pagina sa oficială de Facebook. Vedeta a văzut imaginile postate de George Simion pe social media cu mâncarea primită gratis de parlamentari și nu s-a putut abține să nu discute pe marginea acestui subiect, așa cum o face de fiecare dată. Nici acum nu a fost blândă în declarații.

Dana Budeanu este de părere că mâncarea respectivă ar trebui să fie dăruită bolnavilor care sunt internați în spitalele din țara noastră, fiindcă au mult mai mare nevoie de ea. Un alt motiv pentru care vedere este atât de supărată și a decis să vorbească este legat de faptul că pentru hrana pacienților este alocată o sumă de bani mult mai mică, ceea ce a determinat-o de altfel să le mai aducă o serie de acuzații celor din AUR. Femeia a ținut să scoată în evidență că parlamentarilor nu le-a păsat nici măcar în perioada pandemiei de coronavirus de problemele celor bolnavi.

“Neața, România! Asta mănâncă și Siemion pân Parlament și multe altele! Am urlat singură (atenție, singură!), fără să preia nimeni din presă și nimeni din politică, peste un an de zile! De ce nu v-ați dus voi la uși la spitale peste un an, mai partidul naționalist al românilor? De ce? Nu s-a dat dezlegare de la garnizoană? De ce nu v-ați dus voi, revoluționarilor naționaliști, să băgați lumea în spitale, lumea ținută la porți și pe trotuar în continuare? Nu s-a sunat să se dea verde pe subiect?

Citeste si:
Alegeri prezidenţiale 2024. Cine va candida pentru funcţia de...
Alegeri prezidenţiale 2024....

Acum s-a sunat? Pai, hai, rezolvați mâine! Dana Budeanu a rezolvat singură! Dublarea sumei pentru hrana din spitale! Dana Budeanu nu e plătită din bani pubici și nici n-a ars-o prin campanii pe banii altora să fie votată, ca Sanchi să ajungă la salariu de 18.000 de lei în Parlament!

PS: Ați rezolvat cu casa lui Andrei Mureșanu, autorul imnului național?”, a scris Dana Budeanu, pe Facebook.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.