Oana Zăvoranu și-a pus fanii pe jar, în urmă cu scurt timp, după ce a făcut o postare pe contul ei oficial de Instagram, în care a dat de înțeles că va aduce pe lume un copil. Oamenii care o urmăresc nu s-au putut abține să nu își dea cu părerea în comentarii, postarea respectivă adunând zeci de reacții în doar câteva minute.

Oana Zăvoranu a dat semne că ar fi însărcinată

În ultima vreme, Oana Zăvoranu a reușit să intre din nou în atenția oamenilor care o urmăresc, după ce a făcut mai multe postări în mediul online legate de mama sa. Vedeta și-a cerut scuze în fața femeii care i-a dat viață căreia consideră că i-a greșit, în timp ce oamenii au asistat cu sau fără voia lor la un circ mediatic, în care ea a fost protagonista. Mai mult de atât, a declarat că și-a întors fața către Dumnezeu și că a făcut o serie de schimbări în viața sa.

Asta nu este tot. În cea mai recentă postare pe care a făcut-o pe contul ei oficial de Instagram, partenera de viață a lui Oana Zăvoranu a făcut câteva mărturisiri emoțioanante, în care a zis că aceasta este o zi atât de mare și frumoasă pentru ea, iar ea ca de fiecare dată dorește să împărtășească totul cu toți cei care o iubesc și care au susținut-o încă de la începuturi. Multe dintre comentariile pe care le-a primit bruneta sunt legate de faptul că ar fi rămas însărcinată, dar ea nu a confirmat nimic încă.

Oana Zăvoranu a mai zis că primește, în fiecare zi, zeci de mesaje cărora nu le poate răspunde, dar pentru care este recunoscătoare, fiindcă în felul acesta simte că are parte de susținere în adevăratul sens al cuvântului. Vedeta a specificat și că sunt unele lucruri pe care, totuși, nu le poate spune, pentru că în caz contrar acestea nu s-ar mai putea numi taine. Rămâne de văzut dacă presupunerile oamenilor legate de sarcină sunt reale și dacă iubita lui Alex Ashraf va lămuri situația, dar cert este că fanii și-o imaginează deja în rolul de mamă.

„ Azi știi Tu Doamne de ce e o zi atât de fericită și mare pentru mine 😇. Unele lucruri pot fi împărtășite cu voi și o fac mereu cu drag și dezinvoltură care mă caracterizează, pentru că eu nu știu să fiu măruntă și ascunsă. Dacă aș fi fost așa poate că aș fi avut mai multe de câștigat, sau poate de pierdut…
Dar atunci nu aș mai fi fost EU. Regret doar ce mă mahneste profund pe mine ca suflet, inima și caracter cu adevărat…și doar față de cei care nu meritau nimic din mânia și trufia mea,
nu ceea ce am spus sau făcut din întâmplare la nervi o dată sau de câteva ori , vis-a vis de cei care și acum trăiesc tot în întuneric și minciună 😁.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Știu ce am de făcut pentru mine și oamenii care cred în mine și simt ce vine dinspre mine către ei
Unele lucruri însă nu pot să le împărtășesc, pentru atunci că nu ar mai putea fi numite taine…și așa trebuie să rămână 🤗 Important e că sunt de acolo de unde e numai Lumina și Iubire Avem multe de spus …eu vouă și voi mie…❤️. Mărturie stau zecile de mii de mesaje pentru care nu va pot mulțumi suficient nici dacă aș face-o o luna, zi de zi…🙏

Ceea ce vreau acum e ce contează de fapt 😊. Am zis și am vrut multe și nu era momentul…acum …e altceva,
total altceva 💪. Acum puterea cea adevărată nu mi-o mai poate lua NICIODATĂ cel ce mi-a luat-o cândva atât de mult
Va pup și va iubesc, Oana 🌞”,
este mesajul transmis de Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Citeste si:
Theo Rose, fotografii de colecție în a opta lună de sarcină: „Am...
Theo Rose, fotografii de...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Noiembrie 2022 - 12 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.