Oana Zăvoranu și-a cerut scuze în fața mamei sale, după ani buni de scandal. Mulți dintre fanii ei au rămas mască, pentru că nu s-ar fi așteptat vreodată să audă asemenea cuvinte din partea ei, mai ales că relația cu femeia care a adus-o pe lume nu a fost deloc una bună.

Oana Zăvoranu și-a cerut scuze public față de mama ei

Nu mai este un secret faptul că Oana Zăvoranu și mama sa nu au avut o relație prea bună și nici faptul că s-au certat în repetate rânduri în fața oamenilor. Vedeta se uită cu mare greu la toate situațiile din trecut și se cutremură la gândul că nu a știut să îi arate mamei sale cât de tare a iubit-o. De asemenea, se consideră o femeie puternică și știe că și părinții ei au fost doi oameni la fel de puternici în fața dușmanilor din viețile lor. Mai crede și că ambii au trăit demn și nu s-au umilit niciodată și este mândră de ei, chiar dacă nu le-a zis niciodată.

„Când mă uit înapoi, mă cutremur…dar sunt puternică pentru că sunt fata voastră și voi ați fost amândoi puternici în față dușmanilor din viețile voastre…ați trăit demn și nu v-ați umilit la nimeni niciodată. Tot ce spun acum vine dintr-o apăsare care m-a ajuns, realizând nesăbuință mea de atunci MAMA, te iubesc și cred că te-am iubit dintotdeauna, dar nu am știut de capul și de sufletul meu chinuit”, a declarat Oana Zăvoranu, pe Instagram.

Mărturisirile sale i-au lăsat cu gura căscată pe toți cei care o urmăresc, pentru că nu se așteptau să audă asemenea cuvinte venind chiar din partea ei, mai ales că relația cu Mărioara Zăvoranu nu a fost deloc una bună. Se pare că a ajuns într-o etapă a vieții sale în care a ajuns să regrete toate greșelile pe care le-a făcut în trecut, deși nu mai poate să repare nimic. Într-un moment de slăbiciune și de sinceritate, partenera de viață a lui Alex Ashraf a mărturisit că a făcut lucruri terifiante în ceea ce o privește pe mama sa.

Vedeta a ținut să își ceară scuze nu doar în fața femeii care a adus-o pe lume, ci și în fața oamenilor care au urmărit, cu sau fără voia lor, întreg scandalul din familia lor, muți de durere și de furie, așa cum a afirmat chiar ea. Mai mult de atât, Oana Zăvoranu a afirmat că nu a fost decât un spectacol grotesc pe care l-a trăit personal, unde protagonista a fost chiar mama acesteia.

Citeste si:
Jador, primele declarații în scandalul cu Florin Salam. De la ce a...
Jador, primele declarații în...

„Dar pentru că public am făcut lucruri terifiante…tot public am simțit că trebuie să îmi cer și iertare. Și îmi cer iertare în felul asta și VOUĂ, tuturor oamenilor care ați urmărit cu sau fără voia voastră, muți de durere și furie, un spectacol grotesc pe care l-am trăit personal și al cărei protagonista a fost din păcate MAMA MEA…”, a mai zis vedeta.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.