Oana Zăvoranu a învățat extrem de multe lucruri de la tatăl ei, Ioan Bănicioiu, despre care are mereu ceva frumos de zis și pe care îl respectă, deși nu mai este printre noi. În memoria celui celui care i-a fost tată, vedeta a făcut o serie de declarații emoționante, fiind recunoscătoare pentru tot ceea ce a făcut pentru ea.

Oana Zăvoranu, despre învățăturile primite de la tatăl ei

Tatăl biologic al Oanei Zăvoranu a fost un exemplu demn de urmat pentru fiica lui, care chiar și acum are numai vorbe frumoase de zis la adresa lui. Vedeta a fost extrem de atașată de părintele ei, despre care a vorbit în cadrul celui mai recent interviu pe care l-a oferit, aducând în discuție în primă fază faptul că dacă la vremea respectivă cineva ar fi întrebat-o cu cine vrea să își unească destinul, primul răspuns care i-ar fi venit în minte ar fi fost legat de tatăl ei.

Din punctuș ei de vedere este foarte important pentru oricare fată să aibă un iubit care să aibă parte de un partener care să îi amintească de tatăl ei. Pentru partenera de viață a lui Alex Ashraf, tatăl ei a fost etalonul ideal al bărbatului pentru ea și mai crede, în același timp, faptul că este un lucru extrem de greu să găsești perfecțiunea în bărbatul pe care îl alegi, deoarece niciunul dintre ei nu se va ridica la nivelul tatălui ei, indiferent de sacrificiile pe care le-ar face pentru ea și pentru relația lor.

''Pe mine dacă mă întrebai cu cine vreau să mă mărit îți spuneam cu tati. Tata a fost etalonul bărbatului pentru mine și cred ca pentru orice fata, dacă are un tată bun își dorește din sotul ei sau din iubit să-i amintească de cum era tatal. E greu să găsești perfecțiunea in bărbatul pe care îl alegi. Perfecțiunea tatălui. Nimeni nu va fi ca tata, așa cum pentru bărbați nu o sa fie nimeni ca tata.'', a declarat Oana Zăvoranu, la Antena Stars.

Pe rețelele sociale, Oana Zăvoranu a postat câteva lucruri care le-au atras imediat atenția celor care o urmăresc, pe care a ținut să îi sfătuiască să nu se mai lase păcăliți de tot ceea ce aud sau citesc despre ea. Mai mult de atât, bruneta a mai zis că în cazul în care dorește să le comunice anumite lucruri, o va face de una singură și nu va aștepta să o facă alții pentru ea. În ultima vreme, a decis să facă o curățenie generală în viața sa și l-a redescoperit pe Dumnezeu.

Citeste si:
Oana Zăvoranu, părăsită de Alex Ashraf când a rămas fără bani. Ce a...
Oana Zăvoranu, părăsită de...

„Nu vă mai lăsați păcăliți și prostiți de tot ceea ce auziți și citiți despre mine ... când am să vă spun eu ceva, atunci e important. (...) Întâi am avut de făcut curățenie în mintea, viața și sufletul meu. Apoi mi-am deschis ochii și L-am văzut pe Dumnezeu după mult timp ... Mi-am destupat urechile și l-am auzit, mi-am descleștat gura și i-am vorbit. El m-a auzit, mă iartă și mă eliberează ușor, ușor. Restul o să se vadă. Fapte, nu vorbe goale.”, a povestit vedeta, la Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 25 Octombrie 2022 - 05 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.