Zanni, sincer ca de fiecare dată, a avut câteva cuvinte dure de zis la adresa influncerilor de la noi din țară. Acesta a recunoscut că i-ar plăcea să dispară tehnologia și curentul și să ne întoarcem cu toții în timp și a explicat și de ce anume, în cadrul emisiunii pe care George Tănase o moderează pe YouTube.

Ce le-a transmis Zanni influencerilor de pretutindeni

Invitat în emisiunea ZigZag, moderată de George Tănase, Zanni a făcut o serie de dezvăluiri sincere din viața sa privată și a răspuns celor mai incomode întrebări. La un moment dat, a venit vorba despre influncerii de la noi din țară, iar tânărul artist nu s-a putut abține să nu își exprime opinia despre aceștia, cu riscul de a fi judecat mai apoi pe rețelele sociale, așa cum se întâmplă în cele mai multe dintre cazuri.

Artistului i-ar plăcea enorm să dispară toate rețelele sociale, tehnologia, dar și curentul, pentru ca oamenii să trăiască așa cum o făceau acum multă vreme, când erau sălbatici. Crede că ar fi un lucru benefic pentru umanitate, deoarece ar dispărea complet superficialitatea, iar lumea ar învăța ușor, ușor să își concentreze atenția pe lucrurile care contează cu adevărat în viață și care nu au nici cea mică legătură cu nimic din ceea ce se întâmplă pe Instagram sau pe TikTok la momentul actual. Lui Zanni i se pare ireal cum unii influenceri se consideră „Dumnezeu pe Pământ”, după ce fac un live sau două. În cazul în care s-ar întâmpla una ca asta, el este pregătit pentru orice, pentru că înainte de a deveni cunoscut a muncit și s-ar descurca de minune sau cel puțin asta a declarat Zanni.

"M-aș bucura mult. Mereu mă gândesc ce mi-ar plăcea să dispară, Instagramul, TikTok-ul, să dispară tehnologia, curentul și să ne întoarcem acum 100 de ani când eram sălbatici, mi-ar plăcea la nebunie. Ar dispărea superficialitatea, ar dispărea tot și ne-am întoarce la ceea ce contează cu adevărat în viață. Chiar îmi doresc să dispară falsitatea, superficialitatea, vedetele astea de carton, impresii, ăștia de se închipuie, au făcut și ei un live două și deja sunt Dumnezeu pe Pământ, nu îmi plac chestiile astea deloc.

Dacă s-ar închide tot, aș tunde, aș tatua, am fost frizer, tattoo artist. M-aș înconjura de oameni frumoși, cu care să ne distrăm fără internet pe bune. Foc de tabără, sălbăticie, ne strângem frumos, dansăm.", a declarat Zanni, în emisiunea ZigZag, moderată de George Tănase.

Citeste si:
Un nou design și tehnologii inovatoare în timpul dușului
Un nou design și tehnologii...

Deși pare o persoană care nu ține cont de reguli și care ar avea multe vicii, adevărul este cu totul și cu totul altul. Fostul concurent de la Survivor România nu consumă alcool și nici alte lucruri nocive pentru organism. Face asta extrem de rar, pentru că nu îi place să fie inconștient, ci vrea să controleze tot ceea ce se întâmplă în viața. Nici măcar nu are timp de asemenea lucruri, pentru că muncește în fiecare zi și nu pierde timpul, așa cum fac alți tineri de vârsta sa.

"Nu prea beau, m-am mai îmbătat de câteva ori, nu mă droghez, nu fumez țigări. Rareori, dar odată la mult timp, mai consum o chestie, mai beau câte un pahar de alcool. Super rar, atât de rar încât mie nu îmi place să fiu inconștient. Eu trebuie să fiu mereu treaz să controlez tot ce fac în viața mea, pentru că în fiecare zi fac ceva. Eu nu îmi permit, să zicem, să iau o boabă la festival cu toți proștii, pentru că presupune două-trei zile de depresie, anxietate. Nu am timp să mă prăjesc, de asta nu mă droghez. Am încercat o dată, de două ori, dar nu.", a mai zis Zanni.

Citeste si:
Consumul de curent al utilizatorilor casnici din România, mai mic...
Consumul de curent al...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.