Zanni a avut gânduri de a-și lua viața, la un moment dat, în trecutul lui, dar nu a vorbit despre acest aspect până acum. Fostul concurent de la Survivor România a decis, totuși, să spună ce are pe suflet și a dezvăluit și care este motivul pentru care a crezut că este mai bine să își ia zilele.

Zanni a vrut să se sinucidă

Zanni, pe numele lui real Zannidache Edmond Hubert, s-a făcut remarcat la scurt timp după ce a lansat primele sale piese și după ce l-a cunoscut pe Alex Velea, artistul care a avut un rol extrem de important în cariera sa. Mai apoi, acesta a acceptat și provocarea de a participa în cadrul emisiunii Chefi la Cuțite, unde a făcut senzație cu preparatele sale, deși mulți nu au crezut că va merge prea departe.

O vreme după aceea, a ajuns să fie concurent și la Survivor România, care la vremea aceea se difuza pe Kanal D, în cadrul căreia oamenii au putut să afle extrem de multe lucruri despre el, dar unde l-au descoperit pe Zanni așa cum nu au crezut vreodată. Nu toată lumea l-a apreciat pentru performanțele sale din cadrul emisiunii, ci au fost și foarte invidioși că sinceritatea lui i-a cucerit pe cei din fața micilor ecrane care l-au votat într-un număr exrem de mare și care l-au ajutat să fie declarat marele campion Survivor 2021.

Înainte de a ajunge cunoscut, Zannidache a dus o viață extrem de grea. Acesta a trăit la casa de copii, unde nu era tratat tocmai bine, după ce a fost abandonat de părinții lui. Nu i-a fost deloc ușor să treacă prin asemenea situații și a avut zile în care simțea că nu mai are niciun rost și în care a luat în calcul chiar și varianta de a-și lua zilele. Era în punctul în care nu îi mai plăcea nimic din ceea ce se petrecea în viața sa, mai ales că oamenii din jurul lui îl marginalizau pentru simplul fapt că stătea la cămin.

„Stăteam într-un cămin în care era tot disconfortul. Aveam momente în care voiam să mă sinucid. Nu-mi plăcea acasă, nu-mi plăcea viața mea, deloc. Singurul meu moment în care mă recream era fix după școală. Fugeam repede undeva cu tovarășul meu să facem poze că începuse viața virtuală. Eu, neavând viață socială că lumea mă marginaliza că stăteam la cămin”, a declarat Zanni, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 03 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.