Theo Rose le va dezvălui fanilor motivul despărțirii de Alex Leonte, dar va mai dura o vreme până atunci. Artista a povestit, într-un interviu pe care l-a acordat recent, care sunt planurile sale de viitor și cum se simte acum, la câteva luni după ce ea și nepotul lui Nea Mărin au decis să o ia pe drumuri diferite.

Theo Rose, despre motivul despărțirii de Alex Leonte

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Theo Rose și Alex Leonte au format un cuplu timp de aproximativ cinci ani și nici faptul că s-au separat, iar că frumoasa artistă s-au cuplat cu Anghel Damian, regizorul serialului Clanul, la scurt timp după aceea. Vedeta a recunoscut, în repetate rânduri, faptul că fostul ei iubit i-a fost alături în cele mai grele momente din viața sa, inclusiv în cele în care se lupta cu anxietatea, iar de când au luat-o pe drumuri diferite, nimeni n nu a înțeles de ce au ajuns în punctul respectiv.

Invitată la un cunoscut post de radio de la noi, Theo Rose și-a deschis inima în fața ascultătorilor și a vorbit despre perioada imediat următoare separării de fostul ei partener de viață, care nu a fost deloc una ușoară pentru ea, mai ales după ce toată lumea a aflat vestea. Cântăreața a fost afectată de criticile pe care le-a primit din toate părțile, mai ales după ce a fost surprinsă în timp ce îl săruta pe Anghel Damian, actualul ei iubit, moment în care a fost acuzată că l-a înșelat pe Alex Leonte, ceea ce nu a fost adevărat, fiindcă ei erau deja separați de o vreme bună, după cum chiar ea a povestit.

"Relaxată eram, în sensul că știam foarte bine ce s-a întâmplat și care era realitatea. Dar nu puteam să fiu relaxată vizavi tot ce se spunea și se scria și toți oamenii care își dădeau cu părerea, fără să știe care era adevărul.

Drept urmare, am avut și eu așa, o supărare, știi?(...) Dacă îți spun că abia apăruse articolul, a doua zi filmam spot publicitar. Eram slabă, chircită, trebuia să râd, să dansez, să mă maimuțăresc acolo, știi?

Și mie îmi venea să ies afară, să urlu, să zbier, să ies de acolo cum o fi, numai să ies, să pot să mă descarc. Îmi vine să bocesc și acum. Nu cred că am devenit mai rezervată din cauza articolului, doar că îți iei așa, o marjă de eroare, trebuie să fii un pic mai atent.", a declarat Theo Rose, la profm.ro.

Citeste si:
Delia, adevăratul motiv pentru care nu vrea să rămână gravidă:...
Delia, adevăratul motiv...

Multă lume a fost curioasă să afle motivele separării de Alex Leonte, despre care artista nu a dat prea multe detalii, dar despre care a promis că fanii vor afla totul, doar că nu acum. Ea filmează pentru un documentar, care va fi lansat peste câțiva ani, iar în cadrul acelui film despre viața sa, cei interesați vor putea urmări și declarațiile foștilor iubiți și, în mod clar, vor afla și motivul separării.

"Am zis: 'Bă, nici n-o să dovedesc care a fost adevărul!'. Bine, noi am declarat. Și eu, și Alex, a declarat până și el care a fost toată treaba, dar am zis: 'Băi, știi ce o să fac? O să las chestia asta până la un moment dat'. Încep să lucrez la un documentar, o să dureze câțiva ani documentarul ăsta, îți dai seama, și acolo o să pun efectiv dovada cu totul, declarațiile noastre.

Citeste si:
Feli Donose are un nou iubit după despărțirea de tatăl fiicei sale:...
Feli Donose are un nou iubit...

Mie mi-a trecut supărarea pe oameni, poate și eu mi-am dat cu părerea așa, și m-am gândit, poate că am meritat chestia asta, să-mi dau eu seama că nu e totul lapte și miere, cum am crezut că e. Plus că parcursul meu până acum nu a fost cu totul ușor, doar că am știut eu să mă bucur de el.", a mai zis artista, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 2 Noiembrie 2022 - 10 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.