Vlad Gherman a făcut o serie de dezvăluiri dureroase, pe contul lui oficial de Instagram, despre separarea de Cristina Ciobănașu și și-a făcut curaj pentru a le arăta oamenilor care îl urmăresc pe contul lui oficial de Instagram o serie de imagini de la vremea respectivă, moment în care aceștia au rămas mască.

Vlad Gherman, despre separarea de Cristina Ciobănașu

Vlad Gherman și Cristina Ciobănașu erau împreună de mai bine de nouă ani, în momentul în care s-au despărțit. Aceștia au suferit enorm, la vremea respectivă, dar situația părea că îl afectează mai mult pe actual partener de viață al Oanei Moșneagu. Acesta le-a vorbit fanilor despre situația grea prin care a trecut și a recunoscut că a avut momente în care simțea că nu mai are putere să meargă înapoi, dar și-a găsit d-abia acum curajul de a posta o serie de imagini de la vremea aceea, imagini care au reușit să îi emoționeze pe fanii lui până la lacrimi.

Nu a fost deloc simplu pentru îndrăgitul actor, mai ales că o iubea enorm pe fosta lui parteneră de viață, dar consideră că a fost un om norocos să aibă alături de el persoanele potrivite, care au știut cum să discute cu el, dar l-a ajutat extrem de tare și faptul că a făcut terapie. A decis să le vorbească și celorlalți despre momentele prin care a trecut, pentru a-i ajuta, mai ales că în societatea în care trăim suntem învățați că este o rușine pentru un bărbat să își arate sentimentele în fața altcuiva sau să plângă, iar riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.

Sursa foto (c): Vlad Gherman/InstaStory

La un moment dat, le-a arătat o serie de imagini de pe vremea în care suferea din cauza despărțirii care l-a lovit și peste care nu ar fi putut trece, dacă nu era ajutat din exterior. Sfatul actorului pentru cei care suferă este acela de a plânge, pentru că nu este nimic rușinos în asta. Vlad Gherman a zis, la final, că este e părere că nu ar trebui să fie o rușine ca oamenii să își exprime emoțiile și nici să vorbească deschis despre problemele pe care le au.

„Acum doi ani, după cum știți, am trecut printr-o despărțire, după nouă ani de relație, și a fost o perioadă foarte grea pentru mine. În momentul de față, în jurul meu, aud foarte des replica: <>. Societatea încearcă să arate că bărbatul trebuie să producă pentru familie, el nu trebuie să plângă, trebuie să-și stăpânească emoțiile, nu trebuie să fie vulnerabil niciodată, iar asta este greșit. O statistică îngrijorătoare arată că riscul de suicid este de două ori mai mare la bărbați decât la femei.

Citeste si:
Oana Moșneagu și Vlad Gherman se pregătesc să devină părinși: Vrem...
Oana Moșneagu și Vlad Gherman...

Da, ăsta am fost eu! Așa arătam după despărțirea care m-a lovit, peste care n-aș fi putut să trec dacă nu aveam alături de mine oameni cu care să vorbesc sau dacă, pur și simplu, nu lăsam afară emoțiile din organism. Sfatul meu este să plângeți! Așa cum spunea și o piesă celebră <<Și băieții plâng câteodată>> și nu e absolut nimic rușinos în asta, din contră, ar trebui să nu ne fie rușine să ne expunem emoțiile, să vorbim deschis despre problemele care ne macină”, a povestit Vlad Gherman, în mediul online.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Noiembrie 2022 - 02 : 11

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.