Bianca Drăgușanu a făcut o serie de dezvăluiri de-a dreptul emoționante despre bunul prieteni, Călin Doboș, care și-a pierdut viața în urmă cu câteva zile. Vedeta îi este este recunoscătoare pentru faptul că i-a salvat mama de cancer și a vorbit extrem de frumos despre el și despre felul în care se dedica în totalitate muncii sale.

Mama Biancăi Drăgușanu, salvată de Călin Doboș

Chirurgul vedetelor, Călin Doboș, s-a stins din viață zilele trecute, în urma unui accident de motocicletă pe care l-a avut pe Podul Basarab din București, iar impactul a fost atât de puternic, încât nu s-a mai putut face nimic pentru el. După ce au aflat de moartea acestuia, mai multe vedete au vorbit despre el, dar cea mai afectată dintre ele pare a fi Bianca Drăgușanu pentru care el nu a fost doar un medic estetician, ci și un foarte bun prieten care i-a fost alături atât în momente frumoase, cât și în cele rele.

Diva a oferit un interviu în care a spus că este pentru prima dată în viața sa, când pierde un om atât de apropiat, cu care avea o prietenie specială. Având în vedere că nu i-a murit nimeni până acum, nu știa cum este și nici cum să reacționeze într-o asemenea situație. Ultima dată când s-au văzut a fost când acesta era încă în arest și a deprimat-o foarte tare să îl vadă acolo, tot medicul fiind cel care a încurajat-o să își revină, pentru că viața merge înainte.

"E prima oară în viața mea când pierd pe cineva atât de apropiat. El nu era neapărat doctorul meu, era prietenul meu. În primul rând îmi era un foarte bun prieten. Noi aveam o prietenie specială și nu am pierdut pe nimeni niciodată. Mie nu mi-a murit nimeni niciodată. Ultima dată când am vorbit cu el, deși fusesem să-l încurajez, el era în arest. M-am deprimat foarte tare când l-am văzut acolo și cel care m-a încurajat a fost el și mi-a zis. "Vața merge înainte indiferent ce ar fi" și cu asta am rămas în minte", a declarat Bianca Drăgușanu, pentru wowbiz.ro.

De asemenea, Bianca Drăgușanu a zis despre el că a fost printre puținii oameni pe care i-a cunoscut și căruia să îi placă atât de mult ceea ce face. A mai zis că muncea extrem de multe ore și era dedicat carierei sale, dar cu toate acestea nu strânsese avere așa cum procedează alții, pentru că era un om modest, prietenos, dar și foarte amuzant.

Citeste si:
Prințul Harry și Meghan Markle după ce au aflat că prințesa de...
Prințul Harry și Meghan...

"Era unul dintre puținii oameni pe care eu îi cunosc căruia să îi placă atât de mult ceea ce face. Eu nu știu niciun alt doctor și om care să muncească de la ora 06:00 dimineața până a doua zi la ora 04:00 – 05:00 dimineața. Nu avea strânse case, averi nimic. Nu avea nici măcar o casă, nici măcar un ceas. Era un om atât de modest, de prietenos și de amuzant. Era atât de dedicat muncii lui și nu cred că va putea fi înlocuit vreodată cu altcineva și nu cred că îl va uita cineva vreodată din cei care l-au cunoscut.

L-am cunoscut acum vreo 10 ani, prin prietenul meu Mircea Brânzei. El lucra la Mircea și atunci l-am cunoscut. După și-a făcut propriul cabinet și am rămas într-o strânsă colaborare și prietenie", a mai zis vedeta, pentru sursa citată.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu, atac dur la adresa lui Cătălin Măruță. Ce a spus...
Bianca Drăgușanu, atac dur la...

Îi este foarte greu să vorbească despre regratul ei prieten la trecut, mai ales că el este cel care a salvat-o pe mama sa de cancer și tot cel care a operat-o pe sora sa.

"Mie îmi e foarte greu să vorbesc la timpul trecut despre el pentru că pentru mine una va rămâne mereu în viață. El mi-a salvat-o pe mama de cancer, a operat-o pe sora mea și mi-a fost alături în momentele dificle ale vieții mele, în cumpenele prin care am trecut, atât sufletește cât și fizic. Era și este un om care nu o să poată să fie înlocuit și uitat niciodată", a încheiat Bianca Drăgușanu.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.