Cătălin Cazacu a făcut o serie de dezvăluiri cutremurătoare, după decesul lui Călin Doboș, supranumit și “chirurgul vedetelor”. Acestuia nu i-a venit să creadă că s-a ajuns la una ca asta, dar a ținut să facă și niște precizări legate de cei care vor să circule cu motocicleta pe străzile din România.

Cătălin Cazacu a făcut o serie de dezvăluiri, după moartea lui Călin Doboș

În urmă cu doar câteva ore, “chirurgul vedetelor” pe numele lui Călin Doboș a suferit un teribil accident de motocicletă pe Podul Basarab din București. Acesta mergea cu viteză, iar la un moment dat a pierdut controlul direcției și s-a lovit de un zid. Din nefericire, impactul a fost foarte puternic, s-a lovit la cap, iar echipajul medical ajuns la fața locului nu a mai putut face nimic pentru a-i salva viața, ci doar a fost constatat decesul.

Prima care a vorbit despre pierdere medicului a fost Bianca Drăgușanu, care și-a găsit cu greu cuvintele pentru a exprima ceea ce este în sufletul ei. Vedeta l-a vizitat pe acesta la închisoare, în urmă cu șase luni, Călin Doboș fiind condamnat după ce una dintre pacientele sale și-a pierdut viața. Nu i-a venit să creadă că a murit în urma unui accident de motocicletă și a sperat până în ultimul moment că nu este adevărat.

Cătălin Cazacu a vorbit și el despre decesul celui supranumit “chirurgul vedetelor”, despre care a zis că a mers la el pentru a-l învăța să meargă pe motocicletă, moment înn care i-a recomandat să meargă, în primul rând, să facă școala. Chiar dacă datele despre moartea lui nu sunt exacte, partenerul de viață al Ramonei Olaru a zis mereu că este foarte important pentru cei care decid să meargă prin București sau prin țară cu motocicleta, să înțeleagă înainte de a porni la drum că șoselele de la noi nu sunt pregătite pentru asta și nici șoferii nu sunt gata pentru a suporta motocicliștii curajoși.

„A venit la mine să-l învăț să meargă pe motocicletă, I-am recomandat să meargă întâi la Școala de Șoferi. Din păcate, accidentul este unul de motocicletă.

Citeste si:
Un utilaj feroviar s-a răsturnat la Roșiorii de Vede
Un utilaj feroviar s-a...

Încă nu sunt exacte datele cum s-a întâmplat, dar eu tot timpul am spus chestia asta: este foarte important pentru cei care merg în București sau în țară pe motocicletă, să înțeleagă că șoselele noastre nu sunt pregătite pentru a merge cu motocicletele atât de tare. Nu sunt pregătiți șoferii, ceilalți participanți la trafic, pentru a suporta motocicliștii curajoși și atunci, trebuie să se păzească ei.”, a declarat Cătălin Cazacu, pentru


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.