A murit “chirurgul vedetelor”, pe numele lui Călin Doboș, în urma unui accident foarte grav. Totul s-a întâmplat în urmă cu doar câteva ore, iar Bianca Drăgușanu a avut un real șoc, în clipa în care aflat că doctorul cu care a lucrat ani de-a rândul nu mai este printre noi.

A murit Călin Doboș, “chirurgul vedetelor”

Renumitul medic Călin Doboș, cunoscut de întreaga lume drept ”chirurgul vedetelor”, s-a stins din viață în urmă cu doar câteva ore. Acesta se afla pe scuter, când a avut loc accidentul pe Podul Basarab, din Capitală. Impactul a fost atât de puternic, încât nu s-a mai putut face nimic pentru a-i salva viața. Acesta ar fi pierdut controlul scuterului pe care îl conducea, moment în care s-a lovit puternic la cap și și-a pierdut viața.

Multora dintre cei care l-au cunoscut și care au ajuns să lucreze cu acesta nu le-a venit să creadă că este pe bune tot ceea ce se întâmplă, iar printre ei se află și Bianca Drăgușanu. Blondinei i-a fost greu să vorbească despre tragedia care a avut loc, mai ales că era prietenul ei pe care l-a descris ca fiind cel mai bun doctor cu care a lucrat vreodată. I-a fost greu să creadă că a decedat și a fost în stare de șoc la aflarea veștii teribile. Vedeta a mai zis că acesta era ca și parte din familie, iar ultima dată s-au văzut în urmă cu jumătate de an, când a mers să îl viziteze în arest.

”Este foarte greu să vorbesc, nu-mi găsesc cuvintele, este prietenul meu, cel mai bun doctor cu care am lucrat vreodată, un prieten extraordinar, nu-mi găsesc cuvintele, nu-mi vine să cred, nu pot să cred așa ceva și nu știu ce să spun. Mi se pare că e ireal și că nu e adevărat și nu pot să cred așa ceva. Sunt în stare de șoc și nu îmi găsesc cuvintele prin care să îmi iau rămas-bun de la el... Deci nu a fost doar un prieten și un doctor, făcea parte din familia mea, l-am văzut în arest, am fost la el, a ieșit acum vreo șase luni...”, a declarat Bianca Drăgușanu, pentru spynews.ro.

Călin Doboș a lucrat cu multe dintre vedetele de la noi din țară, toate fiind mulțumite de rezultate, dar cu toate acestea a ajuns după gratii, după ce una dintre pacientele sale s-a stins din viață. La vremea respectivă, medicul a încercat să fugă din țară, speriat fiind de consecințe, mai ales că fusese acuzat de malpraxis de către cei din familia persoanei care își pierduse viața. Mai mult de atât, primise și interdicția de a-și mai face meseria timp de patru ani, ceea ce l-a distrus.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 27 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.