Horia Moculescu a ajuns din nou pe mâinile medicilor și a dat o serie de declarații despre motivul pentru care este internat de aproximativ două săptămâni, iar acest lucru s-a întâmplat la scurt timp după ce după ce Mariana Moculescu, fosta lui soție, a vorbit într-un interviu acordat recent despre problemele lui de sănătate.

Horia Moculescu, din nou internat

Horia Moculescu a ajuns din nou pe mâinile medicilor, iar oamenii din jurul lui și-au făcut griji pentru sănătatea lui. Pianistul a dorit să liniștească pe toată lumea spunându-le celor cărora le pasă faptul că nu are nicio problemă, ci doar s-a internat timp de două săptămâni, pentru că are nevoie să se refacă și pentru că, de asemenea, trebuie să își mențină un statut. În primăvară, a apelat la această procedură, s-a simțit excepțional și tocmai de aceea a dorit să o facă din nou.

"Nu am nicio problemă, doar anul nașterii. Cu anul nașterii mă confrunt. Sunt internat de două săptămâni pentru revigorare, pentru refacere...nu întinerire, dar pentru menținerea unui statut. Nu mă simt rău. Ieri am intrat și stau două săptămâni. Așa am făcut și în primăvară și m-am simțit excepțional după. (...) Pe gânduri nu m-a pus decât inflația!", a declarat Horia Moculescu, conform spynews.ro.

Fosta lui parteneră de viață, Mariana Moculescu, a oferit o serie de declarații despre starea de sănătate a pianistului, înainte ca acesta să meargă pentru câteva zile Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan", pentru a-și face tratamentul despre care chiar el a zis că nu este ceva grav, ci mai degrabă unul pentru revigorare și pentru refacere de care a mai beneficiat și în trecut.

Femeia a mai zis că ea știe că fostul soț are câteva probleme medicale din tinerețe, cele mai multe dintre ele fiind cauzate de fumat. El a renunțat la țigări la vârsta de 65 de ani de dragul sănătății sale, considerând mai apoi că a fuma a fost una dintre cele mai mari greșeli pe care le-a putut face de-a lungul vieții sale, deși a făcut și mult sport. Ea și-a amintit cum Horia Moculescu o sfătuia mereu să facă multă mișcare, dar a început să țină cont de vorbele sale mult mai târziu.

Citeste si:
Noutăți în cazul anchetei tragediei de la Odorheiul Secuiesc. Cine...
Noutăți în cazul anchetei...

"Horia o să meargă luna aceasta, câteva zile, la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie "Ana Aslan", la tratament. A mai fost acolo, nu este prima dată! Știu că are anumite probleme medicale, un TBC din tinerețe, care revenise de ceva timp. Sănătatea lui i-a fost afectată foarte mult de fumat, de asta a și renunțat la vârsta de 65 de ani la țigări. A fumat mult în viață asta. Îmi spunea mereu, atunci când vorbeam cu el că fumatul este cea mare greșeală a sa. El a făcut și mult sport la viața lui: atletism, rugby, tenis, înot și ski și asta a reușit să îi mai salveze sănătatea. Îmi zicea mereu să fac mișcare și vreau să îți mărturisesc că de doi ani m-am apucat serios de făcut sport. Totul datorită lui.", a declarat Mariana Moculescu, pentru click.ro.

Citeste si:
Geluri UV pentru mâini frumoase și bine îngrijite cu aspect...
Geluri UV pentru mâini...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.