Daniela Crudu va deveni mamă pentru prima dată, iar multe dintre vedetele de la noi din țară și-au dat cu părerea despre acest aspect, printre ele aflându-se atât Bianca Drăgușanu, cât și Nea Mărin. Dansatorului nu i-a venit să creadă una ca asta, dar s-a bucurat enorm pentru ea.

Nea Mărin, declarații după ce a aflat de sarcina Danielei Crudu

Faptul că Daniela Crudu a rămas însărcinată a fost un real șoc pentru întreaga lume mondenă. Mulți nu se așteptau să o vadă vreodată așezată la casa ei, având în vedere felul ei de a fi. Vedeta a anunțat că va aduce pe lume un copil, la trei luni după ce a aflat vestea și a mai povestit că a avut o perioadă în care nu se mai înțelegea cu iubitul ei, dar a preferat să lase toate certurile deoparte, deoarece vor deveni părinți anul viitor și așa este mult mai bine pentru copilul pe care îl vor avea împreună.

Despre iubitul ei nu a dat prea multe vedete, dar se pare că acesta ar fi un bărbat cu șase ani mai mic decât ea, cu care vedeta trăiește o frumoasă poveste de dragoste și alături de care a mers și într-o vacanță recent. Ei bine, Nea Mărin o cunoaște extrem de bine pe Daniela Crudu datorită emisiunii Poftiți pe la noi, unde s-au și certat la un moment dat și a transmis și el un mesaj în legătură cu acest subiect. Bărbatul i-a transmis să fie sănătoasă și a menționat că se bucură enorm pentru faptul că a reușit să își găsească liniștea. Crede, de asemenea, că multe dintre fetele din showbiz pe care le-a cunoscut devin serioase, în clipa în care ajung în pragul căsătoriei, iar acesta este și cazul brunetei care a ajuns în acel stadiu.

„Să fie sănătoasă și mă bucur tare mult pentru ea că și-a găsit liniștea, mă bucur când aud așa ceva, astfel de vești. Am avut de-a face cu toate fetele astea din showbiz. Când ajung în pragul căsătoriei toate devin serioase, femei de casă, mă bucur că și ea a ajuns în stadiul acesta”, a declarat Nea Marin, pentru ego.ro.

În plus, Nea Mărin a zis clar nu este cel potrivit pentru a fi nașul copilului pe care Daniela Crudu îl va aduce pe lume anul viitor, ci mai degrabă o vede pe Bianca Drăgușanu în această postură. Cele două vedete au fost mereu apropiate și ar fi bine ca și de data aceasta să se susțină una pe cealaltă, din punctul său de vedere.

„Să vedem, nu cred că eu sunt cel mai potrivit să îi nășesc copilul, eu sunt cu lumea mea, ea este cu a ei. Daniela era cu Bianca Drăgușanu, tot timpul, ea e mai potrivită ca nașă, normal”, a mai zis el, pentru sursa citată.

Citeste si:
Ce i-a făcut Alex Dobrescu mamei Cristinei Cioran: Vreau să-i cer...
Ce i-a făcut Alex Dobrescu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 26 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.