Elena Merișoreanu și-a făcut o nouă intervenție estetică, în ciuda faptului că are deja 75 de ani. Dacă în tinerețe nu a apelat deloc la ajutorul medicilor esteticieni, cântăreața de muzică populară are de gând să recupereze timpul pierdut și să se ocupe mult mai mult de aspectul său fizic.

Elena Merișoreanu are grijă de aspectul fizic, chiar și la 75 de ani

Elena Merișoreanu a decis că a venit vremea să apeleze din nou la ajutorul medicilor esteticieni. Vedeta are mare grijă de aspctul ei fizic și este de părere că intervenția pe care a suferit-o recent era una necesară, iar acum se simte mult mai bine în pielea sa, iar asta e cel mai important lucru pentru îndrăgita artistă. De asemenea, a menționat că alte colege de-ale sale din industrie au făcut acest lucru pe vremea când erau tinere, iar la ea nu a fost cazul, până în clipa în care vârsta a început să își spună cuvântul.

Ei bine, de data aceasta, Elena Merișoreanu și-a făcut o intervenție estitică tot la nivelul tenului, pentru că își dorește ca acesta să fie unul veșnic, iar asta în mod clar implică anumite sacrificii pe care trebuie să le facă, în ciuda vârstei pe care o are. La 75 de ani, multora femei nu le mai pasă de felul în care arată, dar nu este și cazul cântăreței de muzică populară care nu se ascunde nicodată, iar când ajunge în cabinetul medicul estetician vorbește de fiecare dată despre acest aspect.

"A fost extraordinar, nu se vede, e ceva superb. Se fac altele la 20 de ani și să nu mă fac eu, trecută de 70 de ani. Nu am avut dureri, au o cremă anestezică, nu m-a durut deloc. Vreau să spun că eu nu știu ce e aia frică, simți doar o înțepătură, dar știi cum e, suferă baba la frumusețe. A fost foarte bine, mi-a plăcut", a declarat Elena Merișoreanu, pentru spynews.ro.

Mai în glumă, mai în serios, artista a amintit că baba suferă la frumusețe și că se operează fetele la 20 de ani, iar la vârsta sa, de ce să nu își facă. În plus, Elena Merișoreanu a spus că nu s-a pus problema de dureri, pentru că a fost folosită o cremă anestezică, dar nu i-a fost frică nici măcar o secundă. Mai exact, vedeta și-a băgat niște fire în față care au rolul de a-i ridica partea de la gușă, intervenție de care este foarte mulțumită și care o ajută să aibă mai multă încredere în ea.

Citeste si:
De ce boală suferă Nicoleta Nucă. A ținut totul ascuns până acum:...
De ce boală suferă Nicoleta...

"Firele alea ridică partea de la gușă, eu operații estetice nu fac, botox în buze în niciun caz că sunt buzată din naștere. Mi-am făcut la colțurile gurii, mi-am făcut la frunte și acesta cu firele", a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.