Elena Udrea a sărit în apărarea Deliei direct din pușcărie, prin intermediul unui mesaj pe care l-a transmis direct pe pagina sa de Facebook. Ea a discutat despre scandalul de pe rețelele sociale, după ce partenera de viață a lui Răzvan Munteanu a explicat clar care sunt motivele pentru care nu își dorește să aducă pe lume un copil.

Ce i-a transmis Elena Udrea Deliei din pușcărie

În urmă cu doar câteva zile, Delia a făcut o serie de mărturisiri sincere pe contul ei de Instagram, în care a vorbit despre motivele pentru care nu își dorește să devină mamă, în ideea în care multă lume încă o întreabă când anume va aduce pe lume un copil, iar fanii ei știu deja că acest lucru nu se află pe lista planurilor sale de viitor. Artista are multe alte lucruri de făcut, nu să rămână însărcinată, dar mulți oameni nu a fost capabili să îi respecte deciziile, așa că le-au comentat în fel și chip în mediul online și chiar au spus că Delia și-a sfătuit urmăritoarele să nu devină mame, ceea ce nu s-a întâmplat în mod clar, după cum chiar artista a dat de înțeles chiar blondina.

Mai multe persoane publice din țara noastră au sărit imediat în apărarea vedetei, fiind de părere că nimeni nu are dreptul să decidă pentru ea. Elena Udrea a avut și ea ceva de comentat despre cele întâmplate și a transmis un mesaj pe pagina sa oficială de Facebook, direct din penitenciar. Fosta parlamentară s-a regăsit cumva în povestea artistei, pentru că în adolescență și ea gândea la fel și nu se gândea vreodată că va deveni mamă, ci s-a dedicat în totalitate carierei sale, iar în felul acesta a trecut timpul și a născut la vârsta de 44 de ani o fetiță de care este tare mândră și pe care o iubește enorm.

De asemenea, a scris în mediul online că a avut o viață împlinită, spectaculpasă și să apară până să apară fiica sa, doar că acum este și mai fericită și crede că nu ar trebui să compare cele două etape din viața sa, pentru că ambele au părțile lor frumoase. În ceea ce o privește pe Delia, a zis clar că nu toate femeile sunt făcute să devină părinți, dar că artista ar fi o mamă minunată și fericită.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

„Un comentariu la subiectul de a face sau nu copii din perspectiva experienței mele personale. Dintotdeauna din adolescență sau chiar mai devreme eu am susținut cu argumente multe că nu vreau copii și m-am dedicat carierei și timpul a trecut. Apoi, mai mult pentru că astrele s-au așezat așa, nu pentru că eram eu convinsă, la 44 de ani a pășit în viața mea, Eva-Maria.

Viața mea a fost fabuloasă, împlinită, realizată, spectaculoasă, specială până sa apara fetita mea. Dar acum, cu ea pot doar sa spun ca e infinit mai mult. De fapt, cred ca nici nu ar trebui comparate trăirile si viata unei femei înainte si dupa ce are un copil pentru ca sunt din alt registru, este altceva. Si eu credeam ca nu sunt făcută sa fiu mama ca majoritatea femeilor inainte sa devină.

Acum, insa stiu ca mama nu este despre abilitatea de a pune pempersi, sau despre a a alege cea mai buna gradinita pentru copil. Mama este despre iubire, toata iubirea de care sunt in stare sa o dau si sa o primesc. Asa ca Delia are timp pentru a fi mama si cred ca ar fi o mama minunata si fericita, mai ales ca este preferata fetitei mele care ii fredonează toata ziua cântecele prin casa”, a notat Elena Udrea, pe Facebook.

Citeste si:
Elena Udrea, mesaj din pușcărie înainte de campania electorală
Elena Udrea, mesaj din...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 Octombrie 2022 - 01 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.