Delia nu s-a mai putut abține și a făcut și ea o declarație legată de cele afirmate zilele trecute cu privire la motivele pentru care nu vrea să aducă pe lume un copil. Artista a atras atenția asupra reacțiilor pe care le-au avut oamenii și asupra unor probleme pe care lumea le are, în general.

Cum a reacționat Delia pe Instagram

Nu mai este un secret pentru nimeni faptul că Delia nu își dorește să devină mamă, pentru că artista a vorbit despre acest lucru aproape ori de câte ori a fost întrebată. Nu există interviu în care să nu fie întrebată despre acest subiect și nici nu mai are răspunsuri pentru cei care o trag la răspundere pentru anumite alegeri pe care le face și care, în mod evident, o privesc numai pe ea.

Văzând că încă mai sunt oamenii curioși de ce nu vrea să devină mamă, zilele trecute, ea le-a spus celor care o urmăresc pe Instagram care sunt motivele care au determinat-o să nu ia în calcul posibilitatea de a deveni mamă vreodată, iar unii nu au înțeles deloc ideea și au criticat-o în fel și chip, pe toate rețelele sociale, inclusiv pe TikTok. Artista a mai zis și că ar trebui felicitate femeile care nu nasc, motiv pentru care oamenii au sărit și mai tare la gâtul ei. Au fost, însă, câteva vedete care au apărat-o, iar mai apoi a făcut chiar ea câteva declarații, în mediul online.

Delia a ținut să precizeze faptul că a răspuns de câte ori i s-a pus această întrebare, iar de fiecare dată a zis cam același răspuns. După părerea sa, problema nu stă în faptul că nu vrea ea aibă un copil, ci în reacțiile oamenilor, pentru că într-o lume normală, acest lucru nu ar fi fost un subiect de discuție pentru nimeni. La final, a zis că ea nu a încercat niciodată să îi convingă pe oameni că nu e în regulă să devină părinți și nici nu a dat lecții de viață nimănui, tocmai de aceea nu găsește explicații pentru reacțiile internauților.

''Am senzația că m-am trezit în povestea slujitoarei. Nu înțeleg, îmi dă cu virgulă. Eu am mai vorbit despre asta, de 20 de ani tot vorbesc despre chestia asta. De când mi se pune această întrebare tot răspund. Mai mult sau mai puțin cam același răspuns. Bineînțeles, uneori ironic, alteori în glumă, pentru că m-am săturat să răspund la aceeași chestie. Și atunci mai pun puțină sare, puțin piper. Din punctul meu de vedere problema nu este că nu vreau eu să fac copil, problema este reacția. Asta este o problemă reală.

Citeste si:
Gabriela Cristea, despre sacrificiile pe care le face pentru...
Gabriela Cristea, despre...

Într-o lume sănătoasă la cap nu este o problemă să ți se pună întrebări personale, care țin de intimitatea ta, întrebări care nu se pun. Dar este o problemă să răspunzi. Doamne! Cum? Dacă mă întrebi nu aștepți să și răspund? Trecem peste faptul că nu-i normal să mă întrebi chestia asta, dar m-am obișnuit cu asta. Se întâmplă de 20 de ani sau chiar mai mult.

Mă sperie treaba asta. Asta cred că e problema. Nu am dat lecții niciodată nimănui. Nu am spus oamenilor că nu e bine să faci copii. Am răspuns întrebării de ce nu faci. Pentru că nu vreau, simplu'', a declarat Delia, pe rețelele sociale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.