Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au divorțat, în sfârșit, iar artista a dat o serie de declarații, imediat după ce a ieșit din sala de judecată, timp în care a povestit care sunt stările care au încercat-o în ultima vreme, dar și cum se simte, după ce a reușit să divorțeze.

Claudia Pătrășcanu, declarații în urma divorțului de Gabi Bădălău

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au decis să divorțeze, în urmă cu aproximativ trei ani, timp în care între aceștia au izbucnit tot felul de certuri făcute publice, de pe urma cărora ambii au avut de suferit. Recent, după un timp lung de așteptare, aceștia au semnat actele de divorț, ceea ce înseamnă că sunt oameni liberi să facă tot ceea ce își doresc cu viețile lor. Vedeta a oferit câteva declarații, la scurt timp după terminarea procesului, spunând că va reveni la tribunal pe 3 noiembrie, când se va stabili clar programul de vizită pentru copiii pe care îi au împreună.

Claudia Pătrășcanu și-a dorit ca acest coșmar să se termine cât mai repede cu putință, având în vedere toate lucrurile care s-au întâmplat în trecut. Ei bine, acum lucrurile par a fi din ce în ce mai bune pentru ea, fiindcă a reușit să semneze actele de divorț, după nenumărate prezentări la tribunal. Vedeta a declarat că este, în primul și în primul rând, fericită din simplu motiv că și-a recăpătat numele de familie.

Tot ea a afirmat faptul că s-a plictisit să facă mereu drumurile respective și să piardă nopțile degeaba. S-a rugat extrem de mult, ca lucrurile să îi iasă așa cum și-a dorit, iar acum este mult mai liniștită și vrea să se bucure în liniște de lucrurile acestea, mai ales că s-a chinuit timp de trei să obțină divorțul. Imediat după procesul de divorț, ea s-a îndreptat către Constanța, unde se află copiii ei, pe care era nerăbdătoare să îi strângă în brațe. Rămâne de văzut ce se va întâmpla pe data de 3 noiembrie, dar cu siguranță, artista își va ține fanii la curent cum o face de fiecare dată.

"M-am plictisit să vin, să fac drumurile acestea, să vin să stau aici noaptea. Este inutil. Am revenit la numele de Pătrășcanu. M-am rugat foarte mult. În acest moment pentru mine este o liniște, o bucurie, lașați-mă să mă bucur de ceea ce însemn eu. Până la urma urmei am stat trei ani pe holurile acestea. Mai avem un termen și să fim sănătoși să se termine. Lașați-mă să plec și eu, să plec cântând acasă. Îmi dau drumul la muzică și merg spre Constanța, mă așteaptă cei mici, mâine dimineață trebuie să îi duc la școală.", a declarat Claudia Pătrășcanu, la Xtra Night Show,

Citeste si:
Ce despăgubiri îi cere Dana Roba lui Daniel Balaciu: „Spitalul...
Ce despăgubiri îi cere Dana...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 21 Octombrie 2022 - 10 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.