Luk Beats, membru Șatra Benz și unul dintre cei mai buni prieteni de-ai lui Nosfe, le-a comunicat fanilor de pe rețelele sociale care este decizia pe care a luat-o în urma morții artistului. A dorit să facă toate aceste lucruri publice, pentru a nu exista discuții mai apoi.

Decizia luată de Luk Beats, după decesul lui Nosfe

Moartea lui Nosfe a îndurerat o țară întreagă. Artistul s-a stins din viață la doar 37 de ani și avea multe planuri de viitor atât în ceea ce privește cariera sa, cât și în ceea ce privește familia frumoasa pe care o avea. Soția sa a transmis un mesaj prin intermediul căruia a transmis că va duce povestea lor mai departe și că se va ține de toate planurile pe care le avea, dar că mai ales o va învăța multe lucruri pe care fiica lor ar fi trebuit să le știe de la părintele ei care nu mai este în viață.

La scurt timp după ce Mădălina Crețan a publicat acel mesaj emoționant pe rețelele sociale, Luk Beats le-a povestit și el fanilor ce și-a propus să facă în următoarea perioadă. Una dintre cele mai mari dorințe pe care bunul lui prieten le avea era aceea de a lansa muzică nouă, dar mai ales de a lansa albumul la care lucra și pentru care scrisese în jur de 200 de piese, pentru a avea ce alege. A promis că va face acest lucru pentru Nosfe, fiindcă și-a dat viața pentru muzică la propriu, iar oamenii ar trebui să audă ce a avut de zis. Regretă, însă, că Nosfe nu s-a bucurat de atenție cât timp a fost în viață.

Sursa foto (c): Luk Beats/InstaStory

„Una din dorințele cele mai mari a lui Nosfe în ultimul an a fost să scoată muzică nouă și mai ales noul album la care lucra. Îi promiteam că în curând, dar hai să mai facem niște piese să avem din ce alege și uite așa a ajuns la aproape 200 de piese nelansate. Vreau să mă țin de promisiune și să fac lucrurile astea să se întâmple. Mi-aș fi dorit ca toată atenția asta să o primească cât mai era printre noi, nu acum, dar poate măcar acum o să îl ascultați cu atenție și o să îi apreciați adevăratul potențial.”, a scris Luk Beats, la Story.

Sursa foto (c): Luk Beats/InstaStory

Artistul și-a dorit să facă toate aceste lucruri publice, pentru ca nimeni să nu creadă că există cineva care încearcă să profite de pe urma acestei situații delicate prin care toți trec acum, pentru vizualizări sau pentru orice altceva, conștient fiind că oamenii ar fi vorbit despre asta. De asemenea, a ținut să precizeze că toți bani de pe orice ține de Nosfe vor ajunge către soția acestuia și către fiica lor, pentru că așa este normal. La final, a îndemnat pe toată lumea să arate că apreciază cine a fost regretatul artist și tot ceea ce a făcut pentru fiecare dintre ei.

Citeste si:
Bianca Drăgușanu vrea să își topească acidul din buze. De ce a luat...
Bianca Drăgușanu vrea să își...

„Am spus toate astea public, deoarece nu vreau să văd story-uri sau știri false ca și cum cineva ar profita de cele întâmplate doar pentru clout sau view-uri. Și-a dat viața la propriu pentru muzică și voi trebuie să auziți ce simțea și ce avea de spus. Toate încasările de pe orice ține de el se vor duce către Mady și Iris. Haideți să îi arătăm cine a fpst și ce a făcut pentru fiecare dintre noi.”, a mai notat artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2022 - 04 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.