Soția lui Nosfe a transmis un mesaj emoționant pentru fani după înmormântarea artistului. Mădălina Crețan este îngenuncheată de durere, după ce soțul ei în vârstă de doar 37 de ani a decedat, la aproximativ două ore după ce a susțuinut un concert în Capitală alături de colegii lui de Șatra Benz.

Soția lui Nosfe, mesaj pentru fani

Ziua de 16 octombrie a fost una neagră pentru industria muzicală din România. Vlad Darius Crețan, cunoscut drept Nosfe, s-a stins din viață la doar 37 de ani, în urma unui infarct. Acestuia i s-a făcut rău în timpul concertului susținut alături de trupa din care făcea parte și pe care a fondat-o, Șatra Benz, moment în care a decis să se îndrepte către casă acuzând niște dureri în piept. Totul părea să fie bine, mai apoi, până când în jurul orei 03:20 a mers să își ia telefonul de la mașină și a fost găsit prăbușit în sufragerie de către soția lui, care a sunat imediat la poliție.

Din nefericire, nu s-a mai putut face nimic, ci doar s-a constatat decesul artistului. Mădălina Crețan este îngenuncheată de durere, iar în ziua înmormântării lui Nosfe au fost surprinse imagini dureroase cu aceasta, care i-au făcut pe fanii soțului ei să plângă. Ieri, în jurul orei 13:00, acesta a fost înmormântat, iar familia, prietenii, dar și fanii au fost acolo, singura care a lipsit fiind fiica lui în vârstă de doar 7 ani.

Mădălina Crețan a transmis un mesaj și pentru toți cei care i-au fost alături zilele acestea, chiar și prin intermediul rețelelelor sociale și și-ar fi dorit să îi poată îmbrățișa pe toți cei care și-au arătat dragostea față de Nosfe și față de familia lui.

Colegii lui de la Șatra Benz au dat și ei o serie de declarații, cu o zi înainte de înmormântarea celui care le-a fost ca un frate. Aceștia au spus că Nosfe a avut multe pe suflet, muncea din greu, dormea din ce în ce mai puțin, iar toate acestea au dus la epuizare. Se pare că artistul își dorea să participe și la Survivor România, dar acest vis a rămas și el neîndeplinit, după ce a făcut senzație alături de soția lui la Chefi la Cuțite.

''A avut multe pe suflet și d-aia s-a întâmplat infarctul, nu de la altceva. Era un exemplu pentru noi toți, era cel mai muncitor, are 200-300 de piese nelansate în ultimul an(…). Eu încă n-am procesat ce s-a întâmplat, probabil mai trebuie să treacă câteva zile, era un om care muncea foarte mult, era foarte obosit. A spus că simte ceva în piept în timpul concertului. Nosfe muncea într-una, se culca târziu, muncea într-una, epuizare..'', au declarat cei de la Șatra Benz, la Antena Stars.

Citeste si:
Oana Lis și-a pus fanii pe jar. Ce avere ar fi primit vedeta:...
Oana Lis și-a pus fanii pe...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 19 Octombrie 2022 - 12 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.