Nosfe de la Șatra Benz, pe numele lui real Darius Crețan, s-a stins din viață la doar 37 de ani. Totul s-a întâmplat după ce acesta a susținut un concert alături de colegii lui, în Capitală. Tragica veste a morții acestuia a șocat o lume întreagă, iar fanii lui au sperat că era doar o glumă și că urmează să își facă revenirea cu un album sau cu o piesă, dar nu a fost deloc așa.

Nosfe de la Șatra Benz s-a stins din viață la doar 37 de ani

Familia, prietenii, fanii și cei care au ajuns să îl cunoască și să meargă la concertele sale sunt, pur și simplu, în stare de șoc. Mulți dintre colegii lui de breaslă au transmis mesaje emoționante despre Nosfe, un artist muncitor care a ajutat pe oricine, ori de câte ori a avut ocazia. De-a lungul anilor, a lansat piese de succes, care nu vor muri niciodată și care îl vor păstra viu în inimile fanilor, care au crescut cu muzica lor și care au amintiri frumoase cu el.

Nosfe alături de colegii lui de trupă au susținut un concert, iar în noaptea respectivă soția sa, Mădălina Crețan, l-a găsit prăbușit pe podea și a alertat autoritățile. Oamenii legii au deschis un dosar penal în cazul acestuia, iar la fața locului a ajuns și un echipaj medical care a confirmat decesul, urmând să i se facă necropsia, pentru a se stabili cauza decesului. Înainte de a se dezvălui detalii legate de moartea lui Nosfe, foarte mulți și-au dat cu presupusul în ceea cep privește moartea regretatului cântăreț.

Pe contul oficial de Instagram al celor de Șatra Benz a fost postat, în urmă cu doar câteva ore, un mesaj clar prin intermediul cărora colegii de trupă al regretatului Nosfe au dorit să pună capăt speculațiilor legate de decesul artistului. Aceștia au rugat pe toată lumea să nu mai răspândească știri false despre împrejurările morții fratelui lor de suflet, care nu s-a sinucis așa cum au spus mulți și nici nu a murit în somn. Darius Crețan a făcut infarct, al scurt timp după concert.

Sursa foto (c): Satra Benz/InstaStory

''Vă rugăm să nu mai răspândiți informații false despre împrejurările morții lui Nosfe. Nu s-a sinucis, nu a murit în somn. A suferit un infarct la scurt timp după concertul de azi noapte. Până la un comunicat concludent din partea noastră, faceți doar presupuneri. Respectați-ne liniștea în aceste momente delicate”, au transmis printre altele cei de la Șatra Benz, pe Instagram.

Citeste si:
Jador a ajuns la spital în prima zi de Paște. Cine l-a însoțit și...
Jador a ajuns la spital în...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 17 Octombrie 2022 - 09 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.