Ileana Sterp a fost aspru criticată de o parte dintre urmăritorii ei, pentru faptul că a consumat alcool deși este însărcinată în câteva săptămâni. Multă lume nu a fost deloc de acord cu lucrul acesta, iar unii și-au făcut curaj și i-au transmis câteva mesaje legate de acest subiect. Reacția sa a fost una cu totul și cu totul neașteptată.

Cum a reacționat Ileana Sterp când a fost criticată că a consumat alcool

În urmă cu câteva săptămâni bune, Ileana Sterp și-a anunțat fanii de pe Instagram, prin intermediul unei postări, faptul că urmează să devină mamă pentru a doua oară. Aceștia s-au bucurat enorm pentru vestea primită și i-au transmis foarte, foarte multe mesaje prin intermediul cărora și-au dorit să o felicite pentru asta. Sora lui Culiță Sterp a fost copleșită de emoții și le-a mulțumit tuturor celor care i-au transmis gândurile lor și au umplut-o de energie pozitivă.

Deși cea de-a doua sarcină este foarte diferită de prima, iar sora manelistului a trecut prin tot felul de stări din care și-a revenit la scurt timp după aceea, a continuat să își păstreze zâmbetul pe buze și să fie pozitivă. De asemenea, în ultima vreme nu a lipsit la niciuna dintre petrecerile din familie, iar în urmă cu doar câteva ore a postat un Story, în care consuma alcool, motiv pentru care mulți dintre cei care o urmăresc în mediul online i-au sărit în cap. Acestora nu li se pare normal ca o femeie gravidă să bea, așa că i-au transmis lucrul acesta.

Sursa foto (c): Ileana Sterp/InstaStory

Ea nu s-a putut abține să nu le răspundă gurilor rele, având în vedere că a primit o mulțime de mesaje care au enervat-o la culme despre consumul de alcool în sarcină. În primă fază, Ileana Sterp le-a explicat oamenilor că ea nu este deloc genul de persoană care să consume alcool în general, doar că în urmă cu o seară i-au cumpărat ceva asemănător unui vin foarte, foarte dulce și tocmai de aceea l-a și consumat. Mai apoi, le-a zis că i-a plăcut foarte tare și le-a dat de înțeles că nu merita să fie judecată pentru asta.

”M-ați zăpăcit cu întrebările legate de asta. În primul rând, eu nu consum alcool de obicei, nu-mi place gustul, nu e pentru mine. Aseară băieții și-au luat ceva asemănător unui vin care era foarte dulce, n-ai fi zis că are alcool, sau poate e vin, dar pentru mine s-a simțit ca o socată. Mi-a plăcut și l-am băut pe tot din pahar”, a transmis Ileana Sterp, pe Instagram.

Citeste si:
Tavi Clonda, declarații după ce Gabriela Cristea a fost acuzată că...
Tavi Clonda, declarații după...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.