Vlăduța Lupău, criticată din cauza numelui pe care l-a ales pentru fiul ei în secțiunea de comentarii de către una dintre urmăritoarele sale, motiv pentru care vedeta a răbufnit și i-a dat o replică acidă persoanei cu pricina. Nu a înțeles cum anume își permite cineva să o tragă la răspundere pentru așa ceva.

Vlăduța Lupău a fost criticată din cauza numelui fiului său

Vlăduța Lupău a devenit mamă, în urmă cu doar câteva luni, motiv pentru care viața ei s-a schimbat fără să își dea seama. În primele zile de viață ale băiatului ei, aceasta a recunoscut faptul că nu i-a fost deloc bine și că a căzut în depresie, pentru că îi era foarte greu să se acomodeze cu cel mic, dar și cu ideea că a devenit mamă. Din fericire, partenerul ei de viață i-a fost alături la orice pas, a susținut-o enorm și a ajutat-o să treacă peste toate stările respective care o făceau să plângă din orice.

Recent, cântăreața a dat și o petrecere de zile mari, cu o mulțime de invitați în cinstea băiatului ei și al lui Adi Rus pe care l-au botezat. Evenimentul a fost unul reușit, de care cei doi soți s-au ocupat împreună și pe care, mai mult ca sigur, nu îl vor uita niciodată. Nici numele pe care l-au ales pentru copilul lor nu a fost unul obișnuit, ci unul biblic și anume Iair. Alegerea acestuia a fost considerată una neinspirată de către mulți dintre fanii cântăreței, iar cineva chiar i-a transmis un mesaj în acest sens, în secțiunea de comentarii.

''Singurul lucru pe care nu l-am înțeles e numele copulilui. de unde ați luat numele ăla ciudat? Cum îl vor striga copiii la școală?'', i-a transmis o fană în comentarii.

Persoana respectivă i-a zis Vlăduței Lupău faptul că nu înțelege de ce anume a ales un nume atât de ciudat pentru copilul ei, iar replica artistei nu a întârziat să apară. A fost uimită de faptul că există oameni care își permită să o tragă la răspundere pentru numele copilului ei. Mai mult de atât, partenera de viață a lui Adi Rus a zis că este copilul ei, nu al persoanei care a comentat și că are dreptul să îl numească oricum își dorește, fără a fi nevoită să ofere explicații suplimentare unor oameni pe care nu îi cunoaște în niciun fel și care nu fac altceva decât să comenteze pe internet.

Citeste si:
Puterea primită la botez: Cum te influențează numele în viața ta...
Puterea primită la botez: Cum...

''Bun. Și singurul lucru pe care nu-l înțeleg eu este cum îți permiți tu să mă întrebi pe mine de ce am pus numele ăsta la băiatul meu. Adică la băiatul meu, nu la al tău, nu la a lui ăla, nici la a lui ăla și cum o să-l strige pe el copiii la școală. Ce nu poți tu de grija lui cum o să-l strige pe el copiii la școală. O să-l strige ''bă băiatule'' dacă e așa greu să zică Iair. Și ca să nu mai mă întrebați de ce am pus numele ăsta, e pentru că așa am vrut eu. Așa am vrut eu, iar Iair este un nume luat din Biblie, un nume evreiesc, un nume de creștin. Oare cum o s-l strige? ''Bă șefu'', o să-l strige'', a fost răspunsul oferit de artistă.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.