Vlăduța Lupău a făcut o serie de dezvăluiri foarte personale, în cadrul unui interviu pe care l-a acordat de curând special pentru fanii ei, în care a discutat despre perioada imediat următoare venirii pe lume a fiului ei și al lui Adi Rus. Cântăreața s-a confruntat cu depresia și a povestit cine a fost persoana care i-a fost alături în tot acest timp și care a ajutat-o să treacă peste momentele grele.

Vlăduța Lupău s-a confruntat cu depresia

Vlăduța Lupău a devenit mamă, în urmă cu doar câteva luni, iar acest lucru i-a schimbat viața fără niciun fel de îndoială. Pe cât de frumos i s-a părut, pe atât de greu i-a fost în primele zile, mai ales că era ceva cu totul și cu totul nou pentru ea. A fi mamă nu este deloc floare la ureche, iar de acest lucru s-a convins și vedeta, la scurt timp după venirea pe lume a băiatului ei și al lui Adi Rus. Într-un interviu acordat recent, a vorbit despre aceste aspecte dorind, probabil, ca și alte femei să fie conștiente de ceea ce le așteaptă.

Cântăreața a făcut, zilele trecute, botezul lui Iair și a dat o petrecere de zile mari, dar a filmat și videoclipul celei mai noi piese ale sale. Vlăduța Lupău a schimbat mai multe ținute și și-a dorit ca evenimentul să iasă ca la carte, motiv pentru care s-a ocupat ea însăși până și de cele mai mici detalii. Toți invitații s-au simțit bine și au vorbit frumos despre tot ceea ce se petrecut acolo, iar asta nu a putut decât să îi aducă zâmbetul pe buze vedetei.

Ei bine, nu totul a fost frumos, odată cu nașterea lui Iair, iar Vlăduța Lupău s-a confruntat chiar și cu o depresie în primele zile de viață ale fiului ei, dar este de părere că a fost totuși o femeie norocoasă, pentru că a avut parte de susținere din partea partenerului ei de viață. Adi Rus i-a oferit tot sprijinul de care a avut nevoie, iar în felul acesta, vedeta a reușit să depășească momentele grele. Stările au durat câteva zile, timp în care artista era foarte sensibilă și plângea din orice. În plus, oboseala și-a spus și ea cuvântul, dar a încercat să se încurajeze, deoarece avea foarte multe lucruri de rezolvat, care nu puteau fi amânate.
















O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Citeste si:
Alexandra Stan, ajutor pentru victimele cutremurelor din Turcia:...
Alexandra Stan, ajutor pentru...

”În primele zile, pot spune că am avut o ușoară depresie. Mi se părea că nu o să știu să-l cresc, că viața mea nu o să mai fie la fel ca înainte, mă apuca plânsul din orice. Eram super sensibilă, dar am depășit în câteva zile acea perioadă și am avut noroc că Adi mă înțelegea și încerca să mă ajute, să stea de vorbă cu mine, să mă asigure că totul este și va fi bine, și că trebuie să ne bucurăm că avem un copil minunat. Despre oboseală ce să zic?! V-am zis și mai devreme, este cea mai mare „boală a mea în prezent. Psihic, îmi ziceam: „Hai că ai treabă, n-ai timp de zăcut!”, a declarat Vlăduța Lupău, potrivit viva.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.