Mellina a fost operată de urgență, iar după ce și-a revenit cât de cât, a decis să dea o serie de declarații despre starea sa de sănătate, pentru a-și liniști fanii. Cântăreața a spus clar care este motivul pentru care a ajuns pe masa de operație, dar și cât timp crede că va mai fi nevoită să stea în spital.

Mellina a ajuns pe masa de operație

Mellina nu trece prin cea mai bună perioadă din viața sa, pentru că în urmă cu două zile a ajuns la spital din cauza unor dureri insuportabile pe care le avea la nivelul abodomenului. Fosta concurentă de la Survivor România nu a cerut din prima sprijin medical, deoarece a crezut că durerile respective vor dispărea, ceea ce în mod evident nu s-a întâmplat. Când a văzut că nu îi trec deloc durerile, a mers la spital, și-a făcut analizeze și a aflat că are apendicită, motiv pentru care a fost operată de urgență.

Acum, Mellina se află la recuperare și a mai povestit că înainte de a se opera a avut tot felul de stări de vomă și dureri, iar acum singurele dureri pe care le mai are sunt cele din jurul operației, dar este ceva normal având în vedere că au trecut doar 48 de ore de la intervenție. Se simte, de asemenea, foarte slăbită și nu poate mânca, dar nici nu își face prea multe probleme, pentru că sunt normale toate aceste stări. Cel mai important este că nu au fost complicații și că s-a operat la timp și, cel mai probabil, își va ține admiratorii la curent cu evoluția stării sale de sănătate.

”Am avut niște dureri în tot abdomenul timp de câteva zile și am tot crezut că îmi va trecea, dar nu și am venit aici la urgențe și mi-au făcut toate analizele respective. Au văzut că am apendicul inflamat. Mi-au făcut pe zi toate analizele și tot, iar aseară m-au internat și m-au băgat la operație. Acum sunt la recuperare. Înainte de operație am avut și stări de vomă, acum am doar dureri în zona în care sunt operată. Am vomitat de vreo patru ori înainte Acum mă simt ca după operație, mai slăbită așa, încă nu pot să mănânc. Deocamdată sunt pe apă și pe din astea, dar mi-e somn așa, aș dormi în continuu. Am făcut operația la Spitalul Universitar”, a declarat Mellina, potrivit spynews.ro.

Întrebată pentru cât timp fi nevoită să stea în spital, cântăreața nu a știut să ofere un răspuns clar, dar a zis că va mai stat cel puțin o zi, pentru că trebuie să stea sub atenta supraveghere a medicilor, având în vedere că s-a operat de curând. Fosta concurentă de la Survivor România este în regulă acum, iar fanii ei au mare încredere că își va reveni cât mai repede cu putință și că își va relua activitatea.

Citeste si:
Pavel Bartoș a fost operat de urgență. Cu ce probleme de sănătate...
Pavel Bartoș a fost operat de...

”Până mâine sigur stau în spital pentru supraveghere, mai am sondă din aia de scoate chestii, până mâine sigur stau”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.