Denis Roabeș a fost marcat profund de o întâmplare nefericită care a avut loc în trecut, pe vremea când era doar un copil și despre care nu a dat detalii până acum. Recent, a simțit nevoia să aducă în discuție și acest subiect și s-a descărcat în fața oamenilor care îl urmăresc și îl apreciază, încă de când a lansat prima piesă.

Ce l-a marcat pe Denis Robeș

Denis Roabeș este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de la noi din țară, iar atenția a căzut din nou asupra sa, după ce a acceptat să fie antrenor la Vocea României, unde s-a acomodat destul de repede și unde face față de minune, până acum. Mulți dintre cei care au urmărit cu mare atenție noul sezon el emisunii de la Pro TV sunt de părere că solistul de la The Motans are toate șansele și toate calitățile necesare, pentru a câștiga acest sezon. În plus, are deja foarte multe voci bune în echipa sa care fie au venit special pentru el, fie au fost convinse pe moment că merită să meargă mai departe cu Denis Roabeș.

Ei bine, deși oamenii au impresia că știu totul despre el, sunt extrem de multe lucruri pe care artistul le-a ținut departe de ochii curioșilor cum ar fi drama prin care a trecut, când avea vârsta de doar 7 ani. Juratul de la Vocea României și-a pierdut tatăl, iar din cauza faptului că era mult prea mic, nu înțelegea ce anume i se întâmpla, ci plângea, doar pentru că îi vedea pe oamenii din jurul lui făcând acest lucru. Câțiva ani mai târziu, după prima jignitr la adresa lui și după ce a mai crescut, a început să simtă cu adevărat lipsa părintelui său.

Își dorea să aibă și el pe cineva, la fel cum aveau ceilalți copii, pe care să îl cheme și care să îi sară în ajutor când dădea de probleme. Simțea nevoia unei prezențe masculine în viața sa, pentru că erau niște situații în care pur și simplu nu-și putea pune mama. Matur fiind a realizat cât de tare l-a afectat faptul că tatăl lui a decedat la o vârstă fragedă, pentru că după părerea sa sunt lecții pe care numai un tată i lea poate da unui copil.

”La 7 ani nu eram atât de conștient de ce se întâmplă. Îmi aduc aminte că eu plângeam la moartea tatălui lui meu pentru că toată lumea din jurul meu plângea. Chestia asta m-a panicat și mi-a dat un disconfort, însă lacrimile adevărate pe care le-am curs au fost cele de după și sunt lacrimi care au fost curse ani de zile. Lipsa tatălui meu am început să o simt, hai să spunem, după prima jignire la adresa mea.

Citeste si:
Agri Trade Summit 2024, cel mai complex eveniment din România...
Agri Trade Summit 2024, cel...

Acela a fost momentul acela în care simți că nu ai cui, nu ai pe cine să chemi, să te apere când ai nevoie de forță masculină, de forță paternă, de furtuna aceea care vine și dărâmă tot. În ultimii ani am început să înțeleg unele traume de care nu eram conștient. Am înțeles cât de mult mi-au lipsit unele lecții pe care doar un tată ți le poate da.”, declarat Denis Roabeș, în podcast-ul lui Mihai Morar.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 14 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.