Denis Roabeș trăiește în România de ani buni, unde și-a construit o carieră și unde are mii de fani care îl urmăresc, care îl apreciază și care merg de fiecare dată cu drag la concertele lui. Acesta nu a avut mereu succces, pentru că înainte de a lansa prima piesă, a muncit din greu și a avut tot felul de meserii.

Denis Roabeș a avut mai multe meserii în trecut

Într-un interviu pe care Denis Roabeș l-a acordat recent, acesta și-a deschis inima în fața oamenilor, chiar dacă nu o face prea des. Antrenorul de la Vocea României iubește muzica și acum aceasta face parte din viața lui în totalitate, doar că înainte de a-și cunoaște bine drumul, a încercat să facă tot felul de lucruri. Ei bine, cântărețul nu are niciun regret, fiindcă toate acele experiențe de viață l-au adus în punctul în care este acum și l-au făcut omul care este astăzi și de care este tare mândru.

Solistul trupei The Motans și-a dorit, încă de la o vârstă fragedă, să își câștige singur banii, pentru că era conștient că nu o să îi pice nimic din cer, dacă nu depune efort pentru ceea ce își dorește. Și pe atunci era pasionat de muzică, știa să cânte la chitară și era conștient de talentul lui, dar nu își imagina că va ajunge atât de sus precum este acum. El a povestit pentru revista Taifasuri, că a muncit în fabrică de cărămidă, a muncit într-un bar, dar și într-un depozit, înainte de a deveni cunoscut.

„Fiind nevoit încă de foarte tânăr, am exersat multe și diverse. Primul loc de muncă a fost într-o fabrică de cărămidă, apoi am lucrat într-un depozit. Am scris și lucrări de diplomă pentru alții contra cost. Am fost chelner în Moscova și apoi am ajuns să lucrez în vânzări. Terminând acest segment cu marketingul, am zis că e timpul să mă apuc de ceea ce îmi place cu adevărat. Îmi amintesc că în primul an de liceu, am luat pentru prima oară chitara în mână și am început să studiez”, a declarat Denis Roabeș, pentru sursa menționată.

În cadrul aceluiași interviu, cântărețul a vorbit și despre rolul de antrenor în cadrul emisiunii Vocea României, pe care nu se gândea vreodată că îl va obține, dar care a pus pe umerii lui o mare responsabilitate. Dintre toți colegii lui cel mai bun sfat i l-a dat Pavel Bartoș, care i-a sugerat să se simtă bine, indiferent de ceea ce s-ar întâmpla acolo.

Citeste si:
Theo Rose, despre avantajele și dezavantajele de a fi celebru: „Vei...
Theo Rose, despre avantajele...

„Misiunea antrenorilor e foarte solicitantă din multe puncte de vedere. Cea mai mare lecție am primit-o de la Pavel Bartoș. În primul rând, trebuie să te simți bine. Încerc să merg după filozofia asta. (…) Vocea care trebuie să mă întoarcă trebuie să transmită mesajul din piesă, starea din piesă”, a mai spus artistul.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 23 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.