Andrei Ștefănescu i-a transmis un mesaj cu totul și cu totul neașteptat lui Carmen de la Sălciua, la scurt timp după ce aceasta s-a căsătorit cu partenerul ei de viață, Marian Corcheș. Prezentatorul a văzut imaginile de la nuntă, a tras concluziile și și-a dat imediat cu părerea.

Ce mesaj i-a transmis Andrei Ștefănescu miresei

Ziua de 11 octombrie a fost una cu totul și cu totul specială pentru Carmen de la Sălciua și pentru alesul inimii sale, Marian Corcheș. Cei doi s-au căsătorit în fața lui Dumnezeu, iar evenimentul a fost unul restrâns și ținut departe de ochii curioșilor. Ei au preferat să nu ofere dinainte detalii despre marele eveniment, iar întreaga lume a aflat de unirea destinelor lor, de pe contul oficial de Instagram al artistei, unde a apărut îmbrăcată direct în rochia de mireasă și aranjată corespunzător pentru ceea ce avea să urmeze.

Multă lume a fost uimită de anunțul făcut de Carmen de la Sălciua. La scurt timp după aceea, manelista a postat pe rețelele sociale și un mesaj pentru cei care le-au fost alături în ziua cea mare, dar și celor care și-au rupt din timpul lor, doar pentru a le transmite gândurile lor bune. De asemenea, a publicat și câteva imagini de la biserică, îmbrăcată în rochia de mireasă, care îi venea de minune și care a primit multe cuvinte de apreciere din partea celor din jur.

Imaginile respective au fost văzute și de Andrei Ștefănescu. Acesta nu s-a putut abține și i-a transmis cântăreței de muzică de petrecere un mesaj dur, cu scopul de a-i întinde o mână de ajutor. Acesta a specificat că vedeta ar trebui să renunțe la folosirea filtrelor, pentru că mai devreme sau mai târziu, adevărata față iese la iveală. De asemenea, prezentatorul a spus că, în general, femeile care folosesc filtre de genul acesta au impresia că sunt frumoase, iar în realitate nu mai sunt aceleași persoane.

„E vreau s-o ajut. Să nu mai folosească filtre, Doamne ajută! Fetelor, sunteți frumoase, vă machiați. Nu mai folosiți filtrele alea, nu vă ajută cu nimic! Ele au impresia că sunt frumoase așa, dar când te întâlnești cu ele, nu mai vezi aceeași persoană”, a spus Andrei Ștefănescu la TV, conform wowbiz.ro.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

Andrei Ștefănescu a felicitat-o, mai apoi, dar a mai venit cu un sfat pentru aceasta și a spus că speră să își schimbe numele și să îl ia pe cel al soțului.

”A doua, sper să-și schimbe numele în numele de familie al bărbatului, al soțului”, a mai zis el, potrivit sursei citate anterior.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 12 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.