Simona Halep și Toni Iuruc au divorțat la notar, iar fostul soț al tenismenei a dat deja primele declarații. Cei doi au decis să o ia pe drumuri diferite, la doar un an de căsnicie, fapt care i-a șocat pe apropiații lor, dar și pe cei din familie care sperau că vor rămâne împreună pentru totdeauna.

Simona Halep și Toni Iuruc au semnat actele

În urmă cu aproximativ un an, Simona Halep și Toni Iuruc și-au jurat iubire veșnică, dar cum nimic nu este pentru totdeauna, nici povestea lor de iubire nu a fost pentru totdeauna. Cei doi ar fi trebuit să pășească și în fața altarului alături de afacerist, dar în loc de o nuntă ca în povești au avut parte de un divorț. Aceștia au decis să se separe la doar câteva săptămâni de când au anunțat ceea ce au decis să o ia pe drumuri diferite, deși multă lume a crezut că poate se vor răzgândi.

Astăzi, de la primele ore ale zilei, cei doi au mers împreună la notar pentru a semna actele de divorț și pentru a încheia un capitol din viața lor, pentru a-și permite ca mai apoi să se bucure de noi experiențe în viețile lor. Niciunul dintre aceștia nu a dat detalii despre motivul pentru care au vrut să se ajungă în această situație, cel care a confirmat divorțul fiind chiar omul de afaceri.

După ce au decis să se separe și după ce au semnat actele de divorț, Toni Iuruc a zis că este bine, a mulțumit și și-a văzut în continuare de drumul lui. După ce a anunțat că nu mai este împreună cu fostul ei soț, tenismena a decis să ajungă la medicul estetician, unde și-a făcut o intevenție la nas pe care și-o dorea de ceva vreme și despre care fanii nu avut prea multe de zis, dar care o ajută să aibă mai multă încredere în ea.

"Sunt foarte bine, mulțumesc!", a declarat Toni Iuruc pentru fanatik.ro.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 10 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.