Edward Sanda nu a putut lăsa ziua soției sale, Cleopatra Stratan, să treacă așa cu una, cu două și i-a transmis o urare specială și pe contul lui de Instagram, unde de regulă este foarte activ. Iată ce mesaj a publicat!

Cleopatra Stratan, mesaj din partea soțului la împlinirea celor 20 de ani

Ziua de 6 octombrie este una specială atât pentru Cleopatra Stratan, cât și pentru cei dragi ei. Vedeta își serbează astăzi ziua de naștere, iar soțul ei și toate persoanele care o iubesc au avut grijă să îi arate, încă de la primele ore ale zile cât de importantă este pentru ei, dar niciunul dintre mesajele pe care le-a primit, cu ocazia împlinirii celor 20 de ani ai săi, nu se compară cu cel primit din partea partenerului ei de viață.

De ziua ei, nu și-a dorit cadouri scumpe așa cum vor alte persoane de vârsta sa, ci doar să se bucure de câteva zile libere în Orașul iubirii alături de soțul ei. Și-a propus acest lucru, în urmă cu mai mult timp, chiar dacă acest lucru a înseamnat să stea departe de familia sa. Părinții artistei au susținut-o pe aceasta. încă de pe vremea când era doar un copil atât în ceea ce privește deciziile pe care le-a luat pe plan personal, cât și în ceea ce privește cariera sa, așa că nu s-au supărat nici de data aceasta, pentru că sunt conștienți de faptul că fiica lor îi iubește, doar că vrea ca la împlinirea celor 20 de ani să fie departe de casă, la Paris, unul dintre orașele sale preferate.

Ei bine, Edward Sanda o iubește enorm și îi face declarații de dragoste pe social media, ori de câte ori are ocazia. Cântărețul crede despre ea că este unică și talentată, iar asta i-a zis și în mesajul pe care l-a postat pe Instagram, în urmă cu doar câteva ore. În ceea ce privește plecarea la Paris, cel mai probabil, își vor ține fanii la curent cu felul în care se bucură de timpul lor liber, așa cum fac de fiecare dată, mai ales că ambii petrec destul de mult timp în mediul online.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cleopatra Stratan (@cleopatrastratan)

''La mulți aaaaani, iubirea mea unică și talentată! Te iubesc!'', i-a transmis Edward Sanda soției sale.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 6 Octombrie 2022 - 06 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.