Cleopatra Stratan a decis ce anume își dorește să facă anul acesta de ziua de naștere. Vedeta a ales să plece într-un loc pe care își dorea să îl viziteze de multă vreme alături de soțul ei, Edward Sanda, ceea ce înseamnă că anul acesta va fi departe de familia sa.

Cleopatra Stratan și-a făcut planurile pentru ziua ei

Pe data de 6 octombrie, Cleopatra Stratan va împlini frumoasa vârstă de 20 de ani, iar anul acesta nu vrea să mai petreacă alături de toți cei din familie, ci doar în compania soțului ei. Ei bine, frumoasa vedetă și Edward Sanda vor pleca pentru câteva zile într-un oraș în care ea își dorea de foarte mult timp să mai ajungă alături de el și a considerat ziua ei de naștere ca fiind ocazia perfectă pentru a-și îndeplini dorința.

Ei bine, Cleopatra Stratan și Edward Sanda vor pleca la Paris pentru câteva zile, pentru că acesta este orașul ei prefetat și pentru că a vrut ca la împlinirea celor 20 de ani să se bucure de momente speciale în orașul iubirii alături de partenerul ei de viață, ci nu alături de părinții ei, chiar dacă și pe ei îi iubește la fel de tare. Întrebată dacă a fost o surpriză venită din partea soțului ei, ea a recunoscut că nu și nici nu are idee ce anume i-a pregătit el într-o zi atât de importantă.

„Urmează să plec la Paris, pentru că mi-am dorit de mult să îmi petrec ziua acolo. O să plec doar eu cu Edy, cu soțul meu. O să stăm câteva zile. Este un mini city break între mai multe treburi. Îmi place foarte mult Parisul, mi-a plăcut foarte mult și mi-am dorit să fiu acolo de ziua mea.”, a declarat Cleopatra Stratan, pentru fanatik.ro.

De asemenea, ajunsă la această vârstă, artista a realizat că sănătatea este pe primul loc pentru ea, fiindcă din moment ce nu are probleme de sănătate, pe toate celelalte lucruri le poate rezolva de una singură. Mai mult de atât, Cleopatra Stratan a zis că lucrurile materiale vin și pleacă, dar fericirea și succesul sunt cele mai importante alături de sănătatea pe care și-o dorește nu doar pentru ea, ci pentru întreaga ei familie. De asemenea, nu crede că va da o petrecere anul acesta, vacanța în Paris alături de partenerul ei fiind tot ce are nevoie.

Citeste si:
Cleopatra Stratan și Edward Sanda, marcați de experiența America...
Cleopatra Stratan și Edward...

„În general în viață, nu neapărat pentru ziua mea… Cred că am ajuns la vârsta la care cel mai important lucru pentru mine este sănătatea mea și a familiei mele. Fericirea și succesul meu și al întregii familii. Celelalte lucruri materiale vin și pleacă. Sigur că îmi doresc și lucruri materiale, să zicem mai multe vacanțe, mai multe concerte. Anumite chestii materiale pe care pot să mi le doresc, dar nu sunt așa importante. Restul vin de la sine. Dacă e să vină, vin dacă, nu, nu!”, a adăugat ea, pentru sursa citată.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 03 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.