Bia Khalifa l-a bătut pe unul dintre adversarii săi din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” și nu își putea imaginia că lucrurile vor sta într-un alt fel. De asememea, a vorbit și despre presupusa relație a lui Mitrea cu Ruxi, fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!”, despre care nu a avut prea multe cuvinte frumoase de zis, încă de la începutul concursului.

Cristi Mitrea, bătut de Bia Khalifa în „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”

Jocul de îndemânare denumit „Jenga”, din cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, i-a avut în centrul atenției pe Bia Khalifa și pe Cristi Mitrea și deși toți credeau că el va câștiga bătălia, rezultatul final nu a fost acesta. Blondina a demostrat, pentru încă o dată, faptul că este o concurentă puternică și că nici măcar un bărbat nu îi poate sta în cale, în momentul în care își pune ceva în cap.

Miza a fost una destul de mare, iar colegele sale s-au bucurat din plin alături de marea câștigătoare la care nu se așteptau să câștige. După toate acestea, creatoarea de conținut pentru adulți a făcut o serie de declarații în stilul ei caracteristic dând de înțeles că nu credea nicio secundă că nu va câștiga, pentru că niciunul dintre adversarii ei nu are vreo șansă în fața sa, cel puțin nu în acest concurs.

„Nu mă așteptam să nu câștig. Fraierii ăștia nu au șansă în fața mea. Nu știu ce tot încearcă să arate.”, a declarat concurenta, în cadrul emisiunii.

Blondina nu s-a putut abține și a făcut o serie de afirmații și despre situația dintre Ruxi și Cristi Mitrea, deși fosta concurentă de la „Bravo, ai stil!” a lămurit pe toată lumea că nu există nimic între ei. Ea a ținut să precizeze că la început a făcut doar caterincă, pentru că i se părea amuzant, dar că în realitate nu își dorea decât să îl scoată din joc pe adversarul ei, așa cum ar vrea să li se întâmple tuturor bărbaților din concurs. Bia Khakila și-a spus părerea sinceră, așa cum o face de fiecare dată, neavând prea multe lucruri bune de zis la adresa lui Ruxi, care nu i-a câștigat deloc simpatia.

Citeste si:
Ruxi s-a umplut de bube pe față. Cum și-a făcut vedeta apariția pe...
Ruxi s-a umplut de bube pe...

„Lumea ar putea să interpreteze că eu-s geloasă pe scândura de Ruxi şi deformatul de Cristi. Cum să fiu geloasă pe ei, când Cristi are mai multe vergeturi decât tot Bucureştiul la un loc, pe burtă”, a spus Bia Khalifa, despre situația dintre cei doi.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 5 Octombrie 2022 - 02 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.