Vlăduța Lupău și Adi Rus au strâns o sumă considerabilă de bani la botezul fiului lor Iair, care a avut loc zilele trecute și ambii și-au propus să facă o achiziție importantă cu suma respectivă. Așa cum face de fiecare dată, frumoasa vedetă le-a povestit fanilor ei de pe Instagram despre asta.

Vlăduța Lupău a decis pe ce va cheltui banii de la botez

Vlăduța Lupău a devenit mamă în urmă cu doar câteva luni, iar recent cel mic a fost și botezat. Nu există fericire mai mare pentru ea decât aceasta, mai ales că și-a dorit să devină mamă tânără, iar Iair este o binecuvântare pentru ea și pentru întreaga familie. Vedeta a dat o petrecere de zile mari recent, la care au luat parte membrii familiei, prietenii, dar și mai mulți artiști care au întreținut atmosfera și printre care s-a aflat și Andra.

Petrecerea a fost organizată chiar de frumoasa artistă de muzică de petrecere, care a avut grijă ca totul să iasă ca la carte. Artista s-a ocupat de decor, dar și de cele mai mici detalii, pentru ca invitații să se simtă extrem de bine, să se distreze și să nu ducă lipsă de nimic. De asemenea, darurile primite pentru cel mic au fost foarte valoroase, iar cei doi soți s-au gândit deja ce anume vor face cu toți banii pe care i-au strâns la creștinarea copilului pe care l-au făcut împreună.

Cântăreața nu a putut păstra aceste detalii doar pentru ea, ci le-a vorbit și oamenilor care o urmăresc pe Instagram despre planurile pe care le are, după ce a văzut că mai multe persoane publice de la noi din țară au făcut același lucru. Ei bine, nu vă mai ținem pe jar și vă spunem că partenera de viață a lui Adi Rus vrea să își cumpere un apartament cu banii pe care i-a adunat la botezul lui Iair. Cineva le-a sugerat să facă o astfel de investiție, pentru ca Iair să se poată bucura de economiile lui. peste mai mulți ani.


”După botezul superb pe care Iair l-a avut, ne-am hotărât, împreună cu tăticul, să îi punem toate economiile lui deoparte. Și, căutând informații de la prietenii noștri care sunt părinți ce fac ei pentru copiii lor, am primit o sugestie foarte importantă, și anume să investim banii într-un apartament în Dubai. Am văzut foarte multe vedete făcând asta.”, a povestit Vlăduța Lupău, pe Instagram.

Citeste si:
Iulia Albu dă de pământ cu vedetele care promovează clinici și...
Iulia Albu dă de pământ cu...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 3 Octombrie 2022 - 11 : 10

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.