Vlăduța Lupău a fost acuzată că a apelat la o mamă surogat și nu s-a putut abține să nu aibă o reacție în acest sens. Partenera de viață a lui Adi Rus este ferm convinsă că acest lucru se întâmplă, pentru că arată prea bine după naștere, iar oamenilor nu le vine să creadă că acest lucru este posibil.

Vlăduța Lupău, acuzată că a apelat la o mamă surogat

Deși a adus pe lume primul ei copil în urmă cu câteva zile, faptul că totul s-a întâmplat pe cale naturală a ajutat-o pe vedetă să se recupereze mult mai ușor. De asemenea, vedeta este într-o formă de zile mari, motiv pentru care oamenii care stau cu ochii pe ea nu o cred că a născut chiar ea, ci au acuzat-o că a apelat la o mamă surogat și că nu recunoaște în mod public lucrul acesta, motiv pentru care vedeta a decis că a venit vremea să lămurească ea însăși această situație.

Soția lui Adi Rus a susținut, în cadrul unei emisiuni TV faptul că a primit tot felul din mesaje din partea unor oameni care nu au crezut-o pe cuvânt că nu a apelat la o mamă surogat, iar ea consideră că oamenii și-au făcut o asemenea impresie din cauza faptului că arată extrem de bine, deși a născut în urmă cu puțin timp. Vedeta nu a mai suportat să primească asemenea afirmații nefondate, mai ales că nu i-a fost deloc ușor pe perioada sarcinii, în care s-a simțit rău și a trecut prin tot felul de stări.

„Chiar am avut un mesaj pe Instagram, m-a întrebat cineva, mi-a zis cineva așa, ca un hate, de ce nu recunosc că am avut mamă-surogat, pentru că arăt prea bine după naștere! Mulțumesc! Nu știu dacă arăt foarte bine după naștere! Arăt ok!”, a declarat Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit spynews.ro.

De asemenea, mulți dintre fanii ei sunt curioși să vadă chipul micuțului ei, dar ea este de părere că nu a venit vremea să le facă și lor cunoștință cu Iair, pentru că sunt multe lucruri pe care trebuie ca ea și partenerul să le pună la punct înainte. Cei doi soți fac deja ultimele pregătiri pentru a se muta în casa visurilor lor pe care artista de muzică de petrecere este nerăbdătoare să le-o arate celor care o urmăresc. D-abia după aceea, va posta și imagini cu fiul ei, pentru că este de părere că trebuie să ia lucrurile pas cu pas.

Citeste si:
Corina Caciuc, partenera lui Laurențiu Reghecampf, a născut cel...
Corina Caciuc, partenera lui...

”Sunt la casă, ne mutăm ușor, sunt cu câteva cutii de haine. Peste câteva săptămâni o să fie botezul lui Iair și trebuie să fim mutați, pentru că o să fie multă lume și nu o să încăpem la apartament. Și sunt chiar în camera lui, abia aștept să v-o arăt și pe Iair o să vi-l arat, dar pe rând o să le vedeți pe toate”, le-a povestit artista fanilor, pe Instagram.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 7 Septembrie 2022 - 03 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.