Vlăduța Lupău a început pregătirile pentru botezul lui Iair, a cărui dată nu a fost dezvăluită, dar care va avea loc într-o zi de marți. În cadrul unui interviu pe care frumoasa vedetă l-a acordat recent, a povestit și cum anume s-a schimbat viața sa, de când a devenit părinte și a recunoscut că nu este chiar atât de ușor pe cât pare.

Vlăduța Lupău, pregătiri pentru botez

În urmă cu câteva zile bune, Vlăduța Lupău l-a adus pe lume pe fiul ei, Iair, iar acum deja se pregătește pentru botez. Îndrăgita artista a născut natural, iar cea mai mare bucurie a sa a fost legată de faptul că micuțul ei s-a născut sănătos și că nu au existat niciun fel de complicație la naștere. Înainte de a deveni mamă, vedeta a crezut că îi va fi destul de ușor să aibă grijă de fiul ei, mai ales că are o nepoțică de care mai avea din când în când grijă și a sperat că va fi la fel.

Ei bine, lucrurile nu au stat deloc în felul acesta, având în vedere că perioada aceasta este și una destul de aglomerată. Artista merge la cântări prin toată țara, are grijă de fiul ei și al lui Adi Rus și nu mai are deloc timp să se odihnească. Deși nu credea că va ajunge într-un asemenea punct, Vlăduța Lupău a recunoscut că i s-a schimbat viața în totalitate și că avea grijă de un copil este cel mai frumos și cel mai greu lucru.

”Am o lipsă totală de somn de când am început să mersul iar la evenimente. Eu având o nepoțică mi se pare că va fi mai ușor, la un moment dat am zis că o iau pe pereți, că nu mai rezist. S-a schimbat viața, nu credeam. E cel mai greu și cel mai frumos lucru să crești un copil.”, a declarat Vlăduța Lupău, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro.

În ceea ce privește botezul celui mic, partenera de viață a lui Adi Rus a spus că va avea loc într-o zi de marți, deoarece în weekend nu pot ajunge toate persoanele pe care își doresc să le aibă alături de ei într-o zi atât de importantă.

Pică într-o zi de marți (n.r botezul). De ce e marți? Pentru că toți artiștii nu pot în weekend, nici nașii, nu pot nici eu în weekend, fotbaliștii nu pot nici ei.”,

Citeste si:
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici să fie, dacă nu era prezentatoare:...
Ce ar fi vrut Ilinca Vandici...

Deși nu a anunțat data exactă a evenimentului, Vlăduța Lupău a început deja pregătirile pentru ziua cea mare. Artista le-a vorbit fanilor despre acest aspect, în timp ce se îndrepta spre București pentru a-și alege rochiile pe care a preferat să nu le arate celor care o urmăresc, pentru simplul fapt că nu a vrut să strice surpriza.

„Merg la București. Astăzi mă ocup de rochii. De ce rochii? De rochiile de botez. Oficial încep pregătirile pentru botez. Aș vrea să vă arăt rochiile pe care o să le am la botez, că o să fie nu doar una, însă dacă vi le arăt, nu o să mai fie surpriză. Dar o să fie wow! Abia aștept!”, a zis artista, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 1 Septembrie 2022 - 01 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.