Vlăduța Lupău a devenit mamă pentru prima dată în viața sa în urmă cu doar câteva zile, iar în tot acest timp a încercat să se acomodeze cu ideea că este părinte, că are o serie de responsabilități și că trebuie să se comporte cel mai tare. Iair a fost un copil dorit atât de ea, cât și de partenerul ei de viață care se implică în totalitate în creșterea lui, încă de la început.

Vlăduța Lupău, despre felul cum împacă viața de familie cu cea de artistă

Faptul că a devenit părinte pentru prima dată în viața sa a fost o binecuvântare pentru Vlăduța Lupău. Vedeta și-a dorit enorm să aducă pe lume un băiețel și când a aflat că acest lucru chiar se va întâmpla, și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ceea ce a simțit. Fiul ei și al lui Adi Rus a venit pe lume perfect sănătos, pe cale naturală, pe data data de 15 august, iar părinții lui sunt recunoscători pentru tot ceea ce li se întâmplă în viață.

Fanii cântăreței au vrut și ei să afle tot felul de lucruri despre această perioadă din viața sa, așa că i-au adresat tot felul de întrebări legate de micuțul ei, iar ea nu s-a temut să vină cu niște răspunsuri clare pentru toți curioșii. Vlăduța Lupău a povestit că își alăptează fiul, iar când nu este acasă ea, partenerul său se ocupă de acest aspect și îi dă celui mic o completare formulă, iar când nu este suficient, artista merge la cântări cu pompa după ea, mulge laptele și în felul acesta rezolvă orice fel de problemă.

„Mănâncă sân, iar când nu sunt acasă, îi dă Adi completare formulă, sau când nu-i ajunge. Când mă duc la cântat, duc pompa cu mine. Între cântări, mulg laptele, ca să nu pățesc ceva.”, a declarat Vlăduța Lupău.

Din câte a zis chiar pe rețelele sociale, vedeta primește foarte des întrebări legate de micuțul ei, dar mai presus de toate oamenii vor să știe cu cine rămâne Iair când mama kui este plecată la concerte. Ei bine, copilul rămâne în grija tatălui său, care are mare grijă de el, care se implică enorm și care știe foarte bine ce are de făcut în lipsa soției sale, spre deosebire de alți bărbați care fug de responsabilități.

Citeste si:
Psihologii dezvăluie cele 15 calități pe care femeile le caută în...
Psihologii dezvăluie cele 15...

„Încă o întrebare pe care mi-ați pus-o în ultimele zile: cu cine este Iair când eu sunt plecată? Evident, cu Adi.facem cu schimbul, iar eu când sunt acasă sunt pe el și îl motroșesc și o iau de la zero. #rezist”, a mai zis artista.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 24 August 2022 - 02 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.