Alexandru Arșinel a trecut în lumea celor sfinte, în cursul zilei de ieri și a îndurerat o țară întreagă. Soția acestuia, Marilena alături de copiii actorului suferă enorm și și-au găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce simt în momentele acestea. Regretatul actor o respecta și o iubea enorm, iar în cartea sa a povestit cum anume s-au cunoscut.

Cum a cunoscut-o Alexandru Arșinel pe Marilena

Alexandru Arșinel și-a pierdut viața în cursul zilei de 29 septembrie, din pricina unor probleme de sănătate care au început să se agraveze în timpul pandemiei de coronavirus și care au continuat să îi dea bătăi de cap și după aceea. Fii lui s-au asigurat că are parte de cele mai bune îngrijiri și l-au internat ori de câte ori, ultima dată când a ajuns pe patul de spital a fost pe data de 20 septembrie. A reușit să se mai lupte cu boala încă o săptămână, după care trupul i-a cedat.

Astfel, țara noastră a pierdut un mare actor în vârstă de 83 de ani iubit de o țară întreagă, care a lăsat în urma sa multă durere mai ales în rândul familei. Marilena, femeia alături de care a trăit mai bine de 50 de ani și alături de care a făcut doi copii a rămas acum văduvă și cu o durere imensă în suflet, mai ales că nici starea ei de sănătate nu este una tocmai bună.

Rregretatul actor a iubit-o enorm pe cea care i-a fost parteneră și chiar i-a dedicat câteva pagini în cartea sa, unde a povestit cum a ajuns să o cunoască pe femeia vieții lui și cum „a păcălit-o” să se mărite cu el. În cartea „Alexandru Arşinel, de la Dolhasca pe… Calea Victoriei”, lansată în 2012, Alexandru Arșinel a spus cum a întâlnit-o pe mama copiilor lui, în 1966, la ștrandul Tineretului. De asemenea, spunea că este de părere că merita un bărbat mai bun decât el, în ideea în care nu i-a fost alături ori de câte ori a avut nevoie.

„La un moment dat, am văzut o fată a cărei imagine m-a hipnotizat, mi s-au lipit ochii de ea ca de un magnet. Nu am mai putut efectiv să îmi iau ochii de la ea. M-am apropiat şi am întrebat-o cum o cheamă, dar nu mi-a răspuns. Am plusat şi am întrebat-o: «Dar ce ai face dacă m-aş îneca?». S-a întors spre mine, mi-a zâmbit, dar tot nu mi-a răspuns! Am păcălit-o! Cred că merita un bărbat mai bun decât mine, în sensul că n-am fost întotdeauna lângă ea când a trebuit. Întâlnirea cu Marilena a fost un semn dumnezeiesc!”, povestea regretatul actor, în cartea sa.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cu ochii în lacrimi despre Alexandru...
Maria Dragomiroiu, declarații...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 02 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.