Cristian Tudor Popescu a făcut o serie de declarații șocante, la scurt timp după decesul lui Alexandru Arșinel, pe care l-a acuzat printre altele că nu a făcut altceva în viață decât să stea atârnat de fusta Stelei Popescu, pentru care are un mare respect, chiar și după trecerea sa în neființă. Iată ce a zis în mediul online.

CTP, dur la adresa lui Alexandru Arșinel după moartea sa

Moartea lui Alexandru Arșinel a îndurerat o țară întreagă, dar mai ales a lăsat un gol în inima celor care l-au apreciat și l-au văzut pe scenă, de-a lungul vieții. Colegii de breaslă, prietenii și familia și-au găsit cu greu cuvintele pentru a exprima durerea pe care o au în suflet în ceea ce privește pierderea unui mare actor precum a fost el. Unii și-au exprimat deja regretul și le-au transmis condoleanțelor membrilor familiei cărora sunt conștienți că le este cel mai greu în momentul de față.

Cel care nu este deloc impresionat de ceea ce se petrece și care nu s-a putut abține să nu îi aducă tot felul de jigniri maestrului, direct pe rețelele sociale, este Cristian Tudor Popescu. Acesta a transmis un mesaj dur în mediul online, în care l-a acuzat pe marele actor de mai multe lucruri, în timp ce a vorbit și despre demisia lui lui Sorin Cîmpeanu din funcția de ministru al Educației, criticând în același timp și felul în care televiziunile au decis să vorbească despre decesul regretatului artist.

„Ministrul S. Cîmpeanu a fost demisionat din funcție. Maestrul, ba chiar marele maestru, Al. Arșinel a fost demisionat din viață, după ce s-a legat cu lanțuri de scaunul de director la Teatrul de Revistă, în care intenționa să putrezească. În cazul Cîmpeanu, enunțam un principiu al imposturii. Iată încă unul, inspirat de acest Arșinel: impostura dăinuie, uneori pentru totdeauna”, a transmis Cristian Tudor Popescu, pe pagina sa de Facebook.

Cel mai dur lucru pe care l-a putut afirma despre Alexandru Arșinel a fost acela în care a zis că „nu făcea să râdă decât curcile”. De asemenea, a zis că atârna de fusta Stelei Popescu, despre care crede că a fost cu adevărat o mare actriță a țării noastre. Nu este pentru prima dată când CTP face asemenea afirmații despre actorul care seara trecută a decedat, din cauza problemelor medicale, având în vedere că nu l-a avut la suflet niciodată.

Citeste si:
Maria Dragomiroiu, declarații cu ochii în lacrimi despre Alexandru...
Maria Dragomiroiu, declarații...

„Istoria artelor nu duce lipsă de mucavale perene. În rolul de mort înregistrează așa-zisul comic, care, atârnat în meserie de fusta cu adevărat marii actrițe Stela Popescu, nu făcea să râdă decât curcile, poate cel mai mare succes al carierei sale, comparabil cu cel al vânătorului de rinichi. Gem ecranele de ode. Există și o artă a ortului popii. Om muri și om vedea nu e mai puțin adevărat decât om muri și om orbi. Iluzia că moartea și timpul despart grâul de neghină e o iluzie. De unde și putrefacta cugetare „Despre morți numai de bine”, a mai notat CTP.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 30 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.