Holy Molly este una dintre artistele momentului, care a rupt topurile muzicale din România în ultima vreme cu piesa „Plouă”, piesă realizată în colaborare cu Tata Vlad. Deși are zeci de concerte și este recunoscută peste tot, foarte puține persoane știu prin câte a trecut ea pentru a ajunge unde este aici.

Cine este, de fapt, Holy Molly

Holy Molly a lansat, în urmă cu doar câteva luni, piesa „Plouă” alături de Tata Vlad și nu mai este un secret pentru nimeni că aceasta este piesa care i-a adus o mulțime de vizualizări, dar și foarte multe concerte. Unii și-au dat seama că o știau de ani buni, de pe vremea când dăduse naștere unui alt proiect care purta denumirea de Miss Mary și care a mers o vreme și care s-a prăbușit brusc. După ce a picat acest proiect, artista a intrat într-un con de umbră și a știut încotro se îndreaptă viața sa.

A dat mai apoi la actorie, pentru că nu mai știa cine este sau ce vrea să facă pe mai departe, dar nu i-a plăcut să rămână în zona respectivă, iar după terminarea facultății a ajuns la concluzia că ea vrea doar să facă muzică și a continuat să meargă pe drumul ei și bine a făcut, pentru că acum are succesul la care a visat mereu și cariera pentru care a muncit încă de pe vremea când era doar un copil. Se vedea o mare artistă încă dinainte de a împlini vârsta de 15 ani, iar când lucrurile nu au ieșit așa cum a visat ea, a intrat în depresie și a suferit o dezamăgire profundă.

"Am îmbrățișat emoțiile, înainte mă detestam cumva că simt emoții și că nu m-am obișnuit cu treaba asta și acum îmi dau seama că nu ai cum să transmiți emoție dacă nu o simți. Cred că frica e să nu mă autosabotez(...) Eram foarte orgolioasă înainte și actoria mi-a arătat că nu contez atât de tare, contează dorința și echipa cel mai mult.

Pentru mine aceea a fost lecția cea mai mare.(...) M-am apucat de câteva luni și de terapie(...) Spre exemplu, piesa Menage a trois a fost scrisă după ce au eu am dormit un an. Atunci nu știam că acestea sunt semne de depresie. Mâncam foarte puțin, nu eram bine deloc. Eram singură în casă și mi-a venit în cap linia de la piesa asta", a declarat Holy Molly, la „Duet cu Alexandra”.

Citeste si:
De ce sa stai in casa? 8 lucruri pe care le poti face de 1 Mai...
De ce sa stai in casa? 8...

Tot în cadrul emisiunii pe care o prezintă Alexandra Ungureanu pe canalul ei de YouTube, Holy Molly a mai vorbit li și despre faptul că la vremea respectivă i se pare că nu funcționează nimic în viața sa și era nedrept, mai ales că văzuse cazuri în care oamenii de vârsta ei sau chiar mai mici și-au împlinit visurile, iar lucrul acesta o speria și mai tare luând în calcul faptul că era doar un copil.

"Eram foarte nemulțumită de tot. Pentru că eu am crescut, de la 4 ani, cu ideea că eu vreau să fac doar muzică, am văzut-o pe Shakira la televizor și am zis gata, eu vreau să fiu ca Shakira. Când la 15 ani nu am devenit Shakira, am avut o dezamăgire. Aveam toate exemplele că se poate de foarte mic și la mine nu se putea.(...) Deja îmi băgasem picioarele, nu funcționa nimic.

Citeste si:
9 "greseli" pe care sa nu le faci cand vizitezi Marea Britanie
9 "greseli" pe care sa nu le...

O perspectivă dăunătoare pentru atunci, eu nu eram bucuroasă dacă făceam 100.000 de vizualizări, eu eram nemulțumită că sunt doar 100.000 de vizualizări. Cred că atitudinea asta a făcut cumva ca proiectul să pice. Nu mă mai motiva nimic, de aia m-am dus și la actorie. Nu mă mai motiva nimic", a mai zis cântăreața.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.