Adriana Bahmuțeanu ar fi trebuit să facă nuntă cu partenerul ei de viață, dar a renunțat la idee într-un timp foarte scurt, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent a mărturisit care este motivul pentru care nu se vor căsători recent cum și-au propus. Mai mult de atât, a zis că este gata să devină mamă din nou și că deja lucrează la acest aspect.

Adriana Bahmuțeanu, despre nuntă și copil

Adriana Bahmuțeaunu trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu George Reativan, care momentan este plecat în America. Deși aceștia sunt împreună de doar câteva luni, au avut suficient timp la dispoziție să realizeze că sunt făcuți unul pentru celălalt și cel mai important este faptul că se înțeleg extrem de bine și că sunt foarte, foarte fericiți, iar lucrul acesta li se poate citi pe chipuri ori de câte ori apar în public.

Având în vedere că nu au o relație de lungă durată, unii oameni au rămas mască în momentul în care vedeta a declarat că vor face nunta în viitorul apropiat, fiind de părere că se grăbesc în acest sens, doar că Adrianei Bahmuțeanu nu i-a păsat niciodată de ceea ce au spus gurile rele despre ea sau despre viața pe care a ales să o trăiască. Nu din cauza oamenilor din jur, ci din cu totul și cu totul alte motive, cei doi îndrăgostiți nu se mai gândesc la nuntă, ci vor să amâne momentul, fiindcă în această perioadă

„Am luat-o pas cu pas și am ajuns la concluzia că cel mai bine este să vină el. Pentru că, de fapt, asta își dorea! (…) O să se întoarcă (n.r în SUA), probabil, numai dacă are ceva de făcut acolo. Nu ne-am planificat nunta. Mai ales că toată vara a fost ocupat, a fost full peste tot. Deci toată lumea a vrut să facă nunți de frica restricțiilor. Acum au venit scumpirile. Oamenii se feresc să mai meargă la nunți ca să nu plătească, să nu dea banul”, a declarat Adriana Bahmuțeanu, conform spynews.ro.

Chiar dacă nu se vor căsători în viitorul apropiat, nu înseamnă că nu au planuri serioase de viitor, ba chiar își doresc să își mărească familia. Vedeta ar vrea cu orice preț să devină mamă din nou și să îi dăruiască un copil partenerului său de viață, care are deja un fiu din prima căsătorie pe care îl iubește enorm și pentru care ar face orice. George Reativan chiar a spus, la un moment dat, că el și partenera lui de viață își doresc o fată pentru care au ales deja și un nume și anume Carmen-Alexandra.

Citeste si:
Săndel Bălan, despre nunta fiicei Andreea Bălan cu Victor Cornea:...
Săndel Bălan, despre nunta...

„Da (n.r.: avem de gând să ne mărim și familia). Este o muncă în desfășurare. Ne-am dori fată. Ne-am gândit și la nume, Carmen-Alexandra”, a declarat George Reativan, la Antena Stars.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 29 Septembrie 2022 - 11 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.