Alexia Eram a fost agățată de un bărbat cu mult mai în vârstă decât ea, vara aceasta. Fiica Andreei Esca a fost plecată timp de mai multe săptămâni în Dubai, iar într-una dintre zile a avut parte de această experiență care i-a lăsat un gust amar și despre care a vorbit în podcast-ul lui Selly.

Cum a fost Alexia Eram agățată în Dubai

Alexia Eram și partenerul ei de viață, Mario Fresh, au fost invitați în cadrul podcast-ului pe care Selly îl moderează pe YouTube. Aceștia au primit tot felul de întrebări din partea gazdei la care au răspuns cât de sincer au putut. Cei doi sunt împreună de aproape șase ani și nu au secrete unul față de celălalt și în ciuda faptului că s-a zvonit în repetate rânduri că s-au separat, relația lor merge din ce în ce mai bine.

În cadrul podcast-ului, cei doi îndrăgostiți au vorbit despre vara care tocmai a trecut și pe care au petrecut-o în mare parte în Dubai sau în alte locuri dragi lor, pe care le-au vizitat în repetate rânduri. Mario Fresh și frumoasa lui iubită au locuit pentru câteva săptămâni în Dubai nu doar pentru a se bucura de o vacanță, ci pentru a munci. Lucrurile nu au mers de fiecare dată bine, iar fiica prezentatoarei de știri de la Pro TV și-a amintit un episod care a lăsat-o cu un gust amar și despre care nu a avut cum să nu le povestească și celor care i-au urmărit în podcast-ul îndrăgitului vlogger.

Ei bine, tânăra a întâlnit într-una dintre zilele petrecute în Dubai un bărbat mult mai în vârstă decât ea care părea că nu își dorește altceva în afară de a o cuceri. Iubita lui Mario Fresh se afla la hotel cu sora acestuia, unde luau masa, moment în care a venit la ele un bărbat ceva mai în vârstă de la o altă masă și le-a oferit o sticlă de băutură vorbind în același timp cu ele. Tânăra l-a alungat, nu i-a acceptat sticla și și-a văzut în continuare de treaba ei. Iubitul ei s-a amuzat copios pe seama poveștii acesteia, dar a fost și mândru de partenera sa de viață și de felul în care a acționat.

”Am fost agățată în Dubai de un bărbat mai în vârstă. Când eram în Dubai, înainte să vii tu. Eram la un hotel cu sora ta, la barul hotelului și mâncam acolo, beam ceva. După aceea a venit un domn mai în vârstă de la masa alăturată. Cred că avea peste 50 de ani. A venit la noi la masă, ne-a oferit un prosecco și a început să vorbească cu noi. Evident că eu l-am alungat, nu am acceptat acea sticlă de prosecco”, a declarat fiica Andreei Esca, în cadrul poscast-ului moderat de Selly.

Citeste si:
Ce diferență de vârstă este între Pepe și soția sa. Ce spune...
Ce diferență de vârstă este...

Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 28 Septembrie 2022 - 12 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.