Alexia Eram a oferit un interviu sincer în care a vorbit despre planurile pe care le are în perioada imediat următoare, dar și despre relația pe care o are cu Mario Fresh, cu care este împreună de mai bine de cinci ani. De asemenea, a recunoscut că este o persoană geloasă și este de părere că toată lumea este.

Detalii neștiute din relația Alexiei Eram cu Mario Fresh

Alexia Eram și Mario Fresh au o relație care durează de mai bine de cinci ani. Cei doi îndrăgostiți s-au cunoscut datorită Antoniei și a lui Alex Velea, iar de atunci formează unul dintre cele mai cunoscute cupluri de la noi din țară și nimeni nu și i-ar putea imagini unul în absența celuilalt. De-a lungul timpului, au apărut tot felul de zvonuri legate de separarea lor, dar niciunul dintre ele nu au fost adevărat. Aceștia sunt bine împreună, își petrec vacanțele departe de casă și au parte de momente la care doar visează.

Când vine vorba despre viața privată, fiica Andreei Esca este destul de sinceră, iar într-un interviu pe care l-a acordat recent, a dat detalii neștiute despre relația lor. Întrebată dacă este o persoană geloasă, tânăra a recunoscut că așa este, dar a mai și că este de părere că, într-o măsură sau alta, toată lumea este. Mai mult de atât, a zis și că Mario Fresh nu i-a dat motive să fie așa, dar l-a dat de gol spunând că la fel este și el, ceea ce înseamnă că se aseamănă și din acest puncut de vedere.

„Sunt geloasă ca orice persoană. Toată lumea cred că e geloasă. Nu neapărat. Dar cred că toată lumea e geloasă. Și cred că e bine să fii gelos până într-un punct. Atâta timp cât există sentimente…”, a declarat Alexia Eram, pentru fanatik.ro.

„Da, și el este gelos. Cred că ar fi dubios să nu fii deloc gelos într-o relație. Înseamnă că nu prea ai sentimente.”
,
a adăugat fiica Andreei Esca, pentru sursa citată mai sus.

La un moment dat, ea a discutat și despre planurile pe care le are pe viitor. Alexia Eram crede că o vor ajuta studiile în modă pe care le-a făcut în afara țării, dar nu are în gând o afacere de care să se ocupe, ci lasă lucrurile să vină de la sine. Vedeta este deschisă oricărui proiect, ci vede în orice o oportunitate de a face bani și în același timp ceea ce îi place. În plus, a dezvăluit că este implicată și în ceea ce privește cariera lui Mario Fresh, considerându-se o susținătoare adevărată. La rândul lui, artistul are încredere în partenera lui de viață și îi cere părerea de fiecare dată.

Citeste si:
Mario Fresh, adevăratul motiv pentru care nu ar fi putut participa...
Mario Fresh, adevăratul motiv...

„Nu m-am gândit neapărat la ceva, dar poate o să mă ajute facultatea pe care am făcut-o în modă, și poate o să merg pe partea aceasta de brand, de haine. Sau pe partea de Horeca pentru că îmi plac foarte mult cafenelele, restaurantele. Încă mă gândesc.”, a mai zis ea.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 16 Septembrie 2022 - 08 : 09

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.