Ziua de 31 august este una extrem de importantă pentru Alexia Eram, dar și pentru apropiații acesteia care au avut grijă ca tânăra să se simtă o persoană iubită încă de la miezul nopții, când a avut parte de o surpriză frumoasă din partea mamei sale. Partenera de viață a lui Mario Fresh s-a bucurat enorm și și-a găsit cu greu cuvintele pentru a spune ce a simțit în acele momente.

Cum și-a sărbătorit Alexia Eram ziua de naștere, încă de la miezul nopții

Astăzi, 31 august 2022, Alexia Eram împlinește frumoasa vârstă de 22 de ani și a avut parte numai de surprize frumoase încă de la miezul nopții. Mama sa, Andree Esca, nu a putut doar să îi ureze „La mulți ani!” și nimic mai mult, ci a avut grijă să îi facă o surpriză de zile mari, iar imaginile au ajuns imediat pe rețelele sociale, așa cum se întâmplă de fiecare dată.

Prezentatoarea de la Pro TV este mândră de fiica sa și a postat un mesaj special pentru Alexia Eram, într-un moment atât de important din viața sa. Vedeta se bucură că iubita lui Mario Fresh a reușit să facă atât de multe lucruri până la această vârstă și că, de asemenea, are un viitor asigurat în față. Despre fiica sa a declarat că este ste cea mai frumoasă și amuzantă „zuză” din familie și că toată lumea o iubește mult și a ținut, de asemenea, să îi mulțumească lui Dumnezeu pentru tot ceea ce a trăit ea însăși până la vârsta de 50 de ani.

„Nici n-am apucat să vă mulțumesc tuturor pentru urările minunate de ziua mea, că a venit ziua Ei! Cea mai frumoasă, funny, zuză din familia noastră, pe care o iubim mult de tot! Așadar, eu simt că trebuie să-i mulțumesc lui Dumnezeu pentru tot ce am trăit până la 50 de ani.

Și să mulțumesc familiei mele, prietenilor, telespectatorilor, colegilor, pentru toată magia din viață mea! Iar Alexia trebuie să știe că e iubita pentru miile de calități pe care le are, dar și pentru defecte. Pentru că toate acestea o fac “adorrrrrrrrrabila!”, a scris Andreea Esca, în mediul online.

Andreea Esca și iubitul fiicei sale, Mario Fresh, și-a unit forțele și au pus la cale o surpriză pentru sărbătorita zilei. Artistul a postat și el un mesaj pentru frumoasa lui parteneră de viață, alături de care trăiește o poveste de iubire care durează de ani buni, spre surprinderea multora.

Citeste si:
Mesajul divinității pentru tine în acest an, în funcție de luna în...
Mesajul divinității pentru...

Sursa foto (c): Mario Fresh/InstaStory

„La mulți ani, femeie frumoasă! Te iubesc mult!”, a scris Mario Fresh, pe Story.


Despre autor:

Diana Oprișan
 Diana Oprișan a fost mereu pasionată de scris și de fotografie. Odată ajunsă în București, a visat să le facă fotografii celor mai mari artiști de la noi din țară, dar și din străinătate. Și-a făcut un blog, unde scria tot felul de articole despre evenimentele la care participa, iar în felul acesta a fost contactată de către cei de la ZU TV, unde a lucrat timp de doi ani. În pandemie, a simțit nevoia să muncească mai mult, așa că a mai redactat articole și pentru alte site-uri de știri, precum eVedete.ro și DespreVedete.ro. După aceea, s-a angajat la Spynews.ro, unde, deși nu a lucrat prea mult timp, a învățat foarte multe lucruri care, ulterior, i-au fost de folos. Acum, lucrează pentru 9AM și consideră că este cel mai important să faci mereu ceea ce îți place.
Mai multe

Ultima actualizare: 31 August 2022 - 03 : 08

Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.